Γίνε εθελοντής στον ΠΑΟΚ!

Γίνε εθελοντής στον ΠΑΟΚ!

Την έναρξη του προγράμματος εθελοντισμού, το οποίο έχει σχεδιαστεί και θα εφαρμοστεί από τη διεύθυνση μάρκετινγκ της ΚΑΕ, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βοηθήσουν σε δέκα διαφορετικούς τομείς το «Δικέφαλο του Βορρά», παίρνοντας μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις εντός κι εκτός του κλειστού της Πυλαίας και προσφέροντας στην ομάδα που αγαπάνε τις υπηρεσίες τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη δημιουργία και έναρξη του Προγράμματος Εθελοντισμού που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί και θα εφαρμοστεί από τη Διεύθυνση Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με σκοπό την ανάπτυξη εθελοντικής συνείδησης, προσφοράς και την καλλιέργεια αθλητικής και μπασκετικής κουλτούρας, παιδείας, συνεργασίας και αθλητικού πνεύματος, μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ομάδα μας μέσω αυτού επιθυμεί να προσφέρει την ευκαιρία σε εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της να έρθουν πιο κοντά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς εντός και εκτός του γηπέδου, να αποτελέσουν κομμάτι της προσπάθειας της ομάδας για την κορυφή και να ζήσουν μοναδικές στιγμές! Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία και να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες ερχόμενοι πιο κοντά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και είναι άνω των 18 ετών, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση του εθελοντή από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena».

Περιγραφή θέσεων εθελοντών

1. Εξυπηρέτηση χορηγών: Στον συγκεκριμένο τομέα οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων με σκοπό την προβολή των Συνεργατών – Χορηγών στο «PAOK Sports Arena».

2. Ασφάλεια / Περιφρούρηση: Κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα πραγματοποιούνται στο «PAOK Sports Arena», και μέσω του προγράμματος διαχείρισης κινδύνων και του σχεδίου ασφάλειας, υπάρχουν χώροι οι οποίοι προστατεύονται και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα μη διαπιστευμένα. Έτσι οι εθελοντές που θα απασχοληθούν στον τομέα αυτό θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια και τον έλεγχο πρόσβασης στους συγκεκριμένους χώρους μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες.

3. Τομέας εισιτηρίων: Οι εθελοντές του συγκεκριμένου τομέα θα δραστηριοποιούνται στην προετοιμασία και τη διανομή των διαπιστεύσεων, προσκλήσεων και εισιτηρίων που θα διατίθενται σε κάθε εντός έδρας αγώνα για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

4. Υπηρεσίες φωτογράφησης: Οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν τα διάφορα event που θα λαμβάνουν χώρα πριν και μετά τους αγώνες στο «PAOK Sports Arena».

5. Πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης: Ένα πολύ οργανωμένο και δομημένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης θα ξεκινήσει φέτος για πρώτη φορά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τους Συνεργάτες - Χορηγούς της για την επικοινωνία κοινωνικών μηνυμάτων και την ενδυνάμωση του ρόλου του συλλόγου στην κοινωνία.

6. Media / Γραφείο Τύπου: Οι εθελοντές του συγκεκριμένου τομέα θα διευκολύνουν τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα τους βοηθούν για την ευκολότερη πρόσβαση τους σε συγκεκριμένους χώρους (Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου).

7. Υπηρεσίες Θεατών: Το τμήμα αυτό προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της διαχείρισης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena». Δηλαδή, καθοδηγώντας του θεατές, ρυθμίζοντας και ελέγχοντας την ροή των πεζών και των γραμμών αναμονής. Επίσης, παρέχει απαιτούμενο επίπεδο ασφαλείας και άνεσης κατά τη μετακίνηση και παραμονή των φιλάθλων στο γήπεδο αναλύοντας τη δυναμική της κίνησης του πλήθους. Φροντίζει στην ταξιθεσία των θεατών στις κερκίδες, παρέχοντας πληροφορίες στο κοινό. Τέλος, Υποστηρίζει τους θεατές με αναπηρίες (ΑΜΕΑ), ή με προσωρινά προβλήματα κίνησης.

8. Διοικητικές Υπηρεσίες: Οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν ευγενική συμπεριφορά και καλό θα ήταν και μια προηγούμενη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των φιλάθλων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

9. Τομέας ψυχαγωγίας θεατών: Σε κάθε εντός έδρας αγώνα λαμβάνουν χώρα διάφοροι διαγωνισμοί και εκδηλώσεις είτε χορηγών είτε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο της ψυχαγωγία του κοινού. Οι εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν σε αυτό τον τομέα θα κληθούν να υποστηρίξουν όλες αυτές τις ενέργειες και να βρεθούν στο επίκεντρο της γιορτινής ατμόσφαιρας που θα δημιουργείται.

10. Event εντός / εκτός «PAOK Sports Arena»: Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις εκτός του «PAOK Sports Arena», όπως ημερίδες, επισκέψεις κ.τ.λ. όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Προνόμια Εθελοντών

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ομάδας και θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων και μια σειρά από προνόμια:

-Ειδική στολή με το σήμα της ομάδας του ΠΑΟΚ.
-Διαπίστευση αγώνων.
-Ετήσια εκδήλωση και γνωριμία με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας του ΠΑΟΚ.
-Γεύμα, νερό και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της εργασίας,
-Προσκλήσεις για εκδηλώσεις της ΚΑΕ.

Το μεγαλύτερο προνόμιο φυσικά αποτελεί το ίδιο το γεγονός της προσφοράς στην ομάδα της καρδιάς μας, στην ομάδα που αγαπάμε και υποστηρίζουμε, τον ΠΑΟΚ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Στύλα Κωνσταντίνο, στο 6945806064 από τις 09.00 έως τις 21.00 ή μέσω e-mail στο marketing@paokbc.gr».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved