Ντικούδης: «Μεγάλη ιστορία ο ΠΑΟΚ»

Ντικούδης: «Μεγάλη ιστορία ο ΠΑΟΚ»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις φιλοδοξίες του για την επόμενη σεζόν εξήγησε ο Δήμος Ντικούδης.

Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να αύριο το βράδυ στο Λιτόχωρο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και να συμμετάσχει στην προετοιμασία υπό της οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

-Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ;

«Ερχομαι στον ΠΑΟΚ κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι στον ΠΑΟΚ, από τον προπονητή και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, μέχρι τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση της ομάδας και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό και ο δεύτερος είναι ότι και δική μου επιθυμία ήταν να συνεργαστώ με μία ομάδα μεγάλη, ένα club με την ιστορία και την φήμη του ΠΑΟΚ, που έχει και τόσο κόσμο πίσω του να τον υποστηρίζει».

-Σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για σένα, να είσαι σε μία ομάδα που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ, από τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, τον μάνατζερ και φυσικά τον προπονητή;

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό κι αυτό κατάλαβα μιλώντας όλες αυτές τις ημέρες μαζί τους. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους, είναι άνθρωποι του μπάσκετ, που αγαπούν την ομάδα και μιλάνε την ίδια γλώσσα. Ο καθένας έχει γράψει την δική του ιστορία και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο μπάσκετ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Τι κίνητρο μπορεί να έχει για μπάσκετ, ένας παίκτης που έχει κερδίσει τόσο πολλά στη διάρκεια της καριέρας του;

«Όσο συνεχίζεις να παίζεις μπάσκετ το κάνεις επειδή έχεις κίνητρο. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξέρω πως είναι τα πράγματα στο Ελληνικό μπάσκετ και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ όσο μπορώ με την εμπειρία και τις δυνατότητές μου, να έχει μία επιτυχημένη σεζόν. Μπορεί να ακούγεται απλό και τετριμμένο αυτό που λέω, αλλά αυτός είναι ο σκοπός μου και αυτό μου ζητήθηκε από την ομάδα στην συνεργασία που θα έχουμε».

-Στον ΠΑΟΚ θα βρεις και πάλι τον Γιάννη Καλαμπόκη..

«Ναι και χαίρομαι για αυτό γιατί ο Γιάννης και καλός παίκτης είναι, αλλά και καλή σχέση έχουμε διατηρήσει από τότε που ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο. Χαίρομαι όμως που θα συνεργαστώ με όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα και φυσικά τον κ. Μαρκόπουλο, αλλά και όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο χώρο».

-Αυτές τις ημέρες είναι στη Θεσσαλονίκη ο Μαγκέτι. Τι λες;

«Παρακολούθησε τι έγινε όλες αυτές τις ημέρες και πραγματικά εύχομαι να συνεργαστεί με την ομάδα και να μπορέσει να βοηθήσει, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όσο μπορεί να διαρκέσει το lock out, γιατί από ότι κατάλαβα όλα θα κριθούν από εκεί. Θα είναι καλό κυρίως για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και έχει αρκετές ιδιαιτερότητες το θέμα, αλλά εύχομαι, όπως όλοι μας, να έχει αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ».

-Μετά από πολλά χρόνια θα μπεις στο «Παλατάκι» χωρίς να έχεις τον ΠΑΟΚ αντίπαλος, αλλά με την φανέλα της ομάδας…

«Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Χαίρομαι που απλά θα σταματήσω να έρχομαι σαν αντίπαλος, γιατί πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και θα κάνω ότι μπορώ για αυτό».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved