Πρεμιέρα στο Βενετόκλειο

Πρεμιέρα στο Βενετόκλειο

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Κολοσσού, καθώς από αύριο (01/09) θα μπουν στα… βάσανα της προετοιμασίας.

Ο Βασίλης Φραγκιάς περιμένει τους παίκτες του το απόγευμα (18.00) στο Βενετόκλειο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει σήμερα (31/08) στη Ρόδο, από την Αθήνα όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, και το απόγευμα θα συναντηθεί με μέλη της διοίκησης για θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Στο μεταξύ, απόλυτα ικανοποιημένοι έχουν μείνει οι Ροδίτες από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, όπως αναφέρουν με σημερινή (31/08) ανακοίνωσή τους: «Οι προσπάθειες της διοίκησης της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός για τη δημιουργία μίας ισχυρής και άκρως ανταγωνιστικής ομάδας βρίσκει ανταπόκριση από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού. Από την πρώτη ημέρα της διάθεσής των εισιτηρίων διαρκείας το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από τους φίλους της ομάδας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο δόθηκε στον φίλαθλο της ομάδας κ. Φιλήρατο Πάχο, ο οποίος κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στην ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός.

Εξάλλου, η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να επικοινωνήσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου με τα γραφεία της ομάδας μας (Πλατεία Βρούχου, τηλ. 2241022261) για να κρατήσουν τις θέσεις τους στο «Βενετόκλειο» και να στηρίξουν και φέτος τη μεγάλη προσπάθεια που συνεχίζει η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός στο πρωτάθλημα της Α1».

Ο Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση και για την Εθνική Ελλάδας, με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στους Έλληνες διεθνείς: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, οι προπονητές, οι αθλητές και όλο το προσωπικό εύχονται καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα των Ανδρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα στα γήπεδα της Λιθουανίας. Η ποιότητα των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών σε συνδυασμό με το άριστο προπονητικό επιτελείο αποτελούν εχέγγυα για την καλή παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός εύχεται καλή πορεία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και παράλληλα να κρατήσει ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ στη Λιθουανία».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved