Σπάει το «φράγμα» ο ΠΑΟΚ

Σπάει το «φράγμα» ο ΠΑΟΚ

Απόλυτα ικανοποιημένοι έχουν μείνει μέχρι στιγμής οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Τα μπλοκ τέθηκαν σε κυκλοφορία την Παρασκευή 05/08 και αποτελεί θέμα χρόνου πλέον να ξεπεράσουν τα 1.000. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως η ρέπλικα της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1991 θα δοθεί στους δικαιούχους στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση: «Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε, μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 συνεχίζεται και είναι πλέον θέμα ημερών να σπάσει και το φράγμα των 1.000 διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι χίλιοι φίλοι του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας τους, θα έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν -εντελώς δωρεάν- και με απόλυτη σειρά προτεραιότητας, τη ρέπλικα της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων που διεξήχθη το 1991 στη Γενεύη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι η καθυστέρηση στη διάθεση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς οφείλεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των εταιριών παραγωγής. Ωστόσο, η διαδικασία βρίσκεται πλέον στο τελικό της στάδιο (τύπωμα) και οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ύστερα από σχετικό αίτημα πολλών φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά και όσων θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω internet (διαδικασία που επίσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησή της), η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε παραγγελία και διάθεση μεγαλύτερου αριθμού από τις φανέλες του Μπάνε Πρέλεβιτς, πάντα όμως με αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τους πρώτους χίλιους κατόχους διαρκείας».

Στο μεταξύ, ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4: «Ύστερα από αρκετά χρόνια φαίνεται πως ο μπασκετικός ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα λοιπόν για το βασικό αιμοδότη αυτού του συλλόγου, τον κόσμο του, να δώσει την απαραίτητη ώθηση και σε αυτό το τμήμα, ώστε βήμα βήμα να φτάσει ψηλότερα και να ζήσουμε στιγμές δόξας ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι διαθέτει τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2011-2012 στην τιμή των 75 ευρώ. Περιλαμβάνονται οι αγώνες πρωταθλήματος (μέχρι την 1η φάση των πλέι οφf), καθώς και οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Ανεξάρτητα από το εάν θα επιτευχθεί ή όχι η ιστορική συμφωνία με τον αστέρα του NBA, Corey Maggette, το «Παλατάκι» αυτή τη χρονιά πρέπει να είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved