Βεργίνης: «Δύναμή μας ο κόσμος»

Βεργίνης: «Δύναμή μας ο κόσμος»

Ετοιμος να καλύψει το χαμένο έδαφος (πέρυσι έμεινε εκτός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού) εμφανίστηκε ο Δημήτρης Βεργίνης.

«Το κύριο στάδιο της θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό για κάποια τουρνουά. Δυστυχώς δεν ήμαστε πολλοί παίκτες γιατί ορισμένοι δεν ήρθαν ακόμα και άλλοι δεν έχουν αποκτηθεί. Εμείς όμως που είμαστε εδώ θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι. Δούλεψα αρκετά το καλοκαίρι που πέρασε προκειμένου να καλύψω το χαμένο έδαφος και να βοηθήσω την ομάδα φέτος, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερα πέρυσι λόγω του τραυματισμού μου».

Επίσης, ο γκαρντ του Άρη μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92…

Σχετικά με το νέο προπονητή της ομάδας, κ. Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Έχω συνεργαστεί παλαιότερα μαζί του. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα και τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πολύ καλό έργο σε όποια ομάδα και αν έχει πάει. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του και ελπίζω να μας βοηθήσει να έχουμε μια καλή χρονιά. Επειδή ήταν παίκτης πάρα πολλά χρόνια, ξέρει την ψυχολογία του παίκτη και τι πρέπει να του περάσει. Δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτό το κομμάτι. Δεν κάναμε ακόμα κάποια ιδιαίτερη προσωπική συζήτηση. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε. Ξέρω τι θέλει από μένα και αυτό που πρέπει να κάνω είναι δώσω το 100%  των δυνατοτήτων μου».

Για το σχεδιασμό της ομάδας και την μείωση του μπάτζετ: «Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει προκειμένου η ομάδα να προσαρμοστεί στις παρούσες οικονομικές συνθήκες. Οι μέχρι τώρα κινήσεις από τη διοίκηση και τον προπονητή είναι αρκετά καλές. Τους εμπιστεύομαι. Ο κ. Αλεξανδρής θέλει να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα κάτι που φαίνεται από τις μέχρι τώρα μεταγραφές»

Για το πώς βλέπει το νέο Πρωτάθλημα: «Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Άλλες ομάδες δεν έχουν κλείσει το ρόστερ τους και άλλες δεν ξέρουν αν θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό δεν έχουν κάνει τις μεγάλες κινήσεις. Αυτό τους αποδυνάμωσε και η ψαλίδα από τις υπόλοιπες ομάδες έχει μικρύνει. Αν και αυτές ενισχυθούν, τότε θα δούμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα».

Μιλώντας για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος σε αυτό, είπε: «Σίγουρα οι απουσίες για την Εθνική δεν είναι λίγες. Από αυτά που είδαμε όμως στους φιλικούς αγώνες, η ομάδα έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Ηλία Ζούρου, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, ελπίζω να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για να είμαστε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012».

Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο Δημήτρης Βεργίνης έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Αν το Αλεξάνδρειο είναι όπως στους τελευταίους αγώνες της προηγούμενης χρονιάς, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας φέτος και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του ΑΡΗ αλλά δεν πρέπει να μένουμε εκεί. Η ομάδα πρέπει να έχει και μέλλον. Η φανέλα είναι βαριά και για αυτό το λόγο είναι υποχρέωση μας να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα για την ομάδα».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved