Η «ερυθρόλευκη» ακαδημία

Η «ερυθρόλευκη» ακαδημία

Με τις εγγραφές, που θα γίνονται από αύριο (29/08) και για τον επόμενο μήνα στο ΣΕΦ, ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Οι νεαροί αθλητές θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους τη Δευτέρα 05/09, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και με τη βοήθεια της δυναμικής επιστημονικής ομάδας υποστήριξης της πειραϊκής ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Τη Δευτέρα 05/09/2011 ανοίγουν τις πύλες τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι ερυθρόλευκες ακαδημίες για 3η συνεχή χρονιά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι κόκκινες ακαδημίες, «THE ACADEMY», θα φιλοξενήσουν τους μικρούς φίλους και τα αυριανά αστέρια της ομάδας του Πειραιά.

Σε υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και με τη βοήθεια μίας δυναμικής επιστημονικής ομάδας υποστήριξης, που αποτελείται από γιατρό, φυσιοθεραπευτή και γυμναστή οι μικροί αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μάθουν μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια. Το πρόγραμμα της ακαδημίας βρίσκεται υπό την εποπτεία των προπονητών της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού και του κ. Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Πολλές όμως είναι και οι καινοτομίες της νέας χρονιάς. Από φέτος, κάθε επίδοξο αστέρι της ομάδας του Ολυμπιακού θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και να δοκιμάζεται στις ερυθρόλευκες ακαδημίες και να διεκδικεί μία θέση στα αγωνιστικά και προ-αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, στις παιδικές και εφηβικές ομάδες.

Επίσης, σε συνδυασμό με το νέο Olympiacos BC Store της ομάδας, οι αθλητές της ακαδημίας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ειδικά προνόμια και προσφορές, ενώ θα δημιουργηθεί μια ολόκληρη συλλογή αποκλειστικά για τα παιδιά των ακαδημιών με το σήμα της Ακαδημίας, «THE ACADEMY». Επίσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας να αγοράζουν οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας (ο αριθμός τους είναι περιορισμένος) για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά κάθε αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Το γραφείο της Ακαδημίας λειτουργεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για εγγραφές και πληροφορίες τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Δευτέρα 12.00-20.00, Τρίτη 12.00-20.00, Τετάρτη 12.00-20.00, Πέμπτη 12.00-20.00, Παρασκευή 12.00-18.00, Σάββατο 10.00-14.00.

Περίοδος εγγραφών: 30 Αυγούστου 2011 - 30 Σεπτεμβρίου 2011
Επικοινωνία:
Τηλ./FAX 2104833283, 6937208987
E-mail:
theacademy@olympiacosbc.gr».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved