Κορωνιός: «Θα σωθούμε»

Κορωνιός: «Θα σωθούμε»

Αν και η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Αγγελου Κορωνιού στον πάγκο του συλλόγου, υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια…

Ο τεχνικός της «Ενωσης» μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για την ομάδα του και την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Αρχικά ο Κορωνιός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Νομίζω ότι το καλό ξεκίνημα θα ήταν το ιδανικότερο αν παίρναμε και την νίκη, γιατί την διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος. Ήμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που θέλει να κάνει στην ομάδα του. «Στις λίγες ημέρες που είμαι στην ομάδα δεν έχω καταφέρει να αλλάξω πολλά. Προσπαθώ να μεταφέρω στην ομάδα τα στοιχεία που θέλω. Ήμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Στη συγκεκριμένη περίοδο έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες. Ωστόσο αφήνουμε εκτός τα διοικητικά προβλήματα και θέλουμε να αφοσιωθούμε στον στόχο μας.

Χρειαζόμαστε βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι για να το συνδυάσουμε με την επίθεση και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε δυόμιση μήνες τελειώνει το πρωτάθλημα και μέχρι τότε θέλω να περάσω την δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Σίγουρα δεν ήμουν ο καλύτερος αμυντικός σαν παίκτης, αλλά όποτε χρειάστηκε είχα θετική παρουσία. Όσο είμαι προπονητής βλέπω από διαφορετική γωνία τα πράγματα και για να μπορέσει μία ομάδα να πάρει αυτό που θέλει πρέπει να είναι καλή στην άμυνα. Μία καλή επίθεση άλλωστε ξεκινά από μία καλή άμυνα».

Για την ηλικία των παικτών υπογράμμισε: «Υπάρχει έλλειψη παικτών στο ρόστερ. Έχω συζητήσει με την διοίκηση και χρειαζόμαστε έναν περιφερειακό και έναν ψηλό παίκτη. Όντως υπάρχει ένα θέμα με την ηλικία των παικτών. Δεν μπορώ να ζητήσω πίεση σε όλον τον αγωνιστικό χώρο όπως οι μεγάλες ομάδες. Προσαρμόζω ανάλογα με τους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».

Σχετικά με το ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν σε κάποια ομάδα: «Δημιουργήθηκαν κάποιες προϋποθέσεις για να αναλάβω κάποιες ομάδες. Τις απέρριψα γιατί δεν ήθελα να πάω κάπου για έναν μήνα. Ήθελα να υπάρχει μία προοπτική. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έρθει ένας επενδυτής και να αλλάξουν όλα. Η ΑΕΚ ήταν μία πρόκληση για εμένα και την ανέλαβα για να την βοηθήσω».

Για παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία: «Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο με την παραμονή. Είμαι αισιόδοξος γενικά και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Τα πέντε επόμενα παιχνίδια είναι σαν τελικοί γιατί όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θα παλέψουμε με υπομονή και επιμονή για να σώσουμε την φετινή χρονιά»



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved