Πρίντεζης: «Είμαστε Ολυμπιακός»

Πρίντεζης: «Είμαστε Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει κάθε χρόνο και τους τρεις στόχους, ανεξαρτήτων δυσκολιών, σύμφωνα με το Γιώργο Πρίντεζη.

Ο 26άχρονος φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί και φέτος στο Καρπενήσι, τις διαφορές μεταξύ της περσινής και της φετινής ομάδας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Καρπενήσι: «Τώρα, αρχίζει το χτίσιμο της ομάδας, ήδη εδώ και μία εβδομάδα έχουμε ξεκινήσει δουλειά, απλώς στο Καρπενήσι θα μπούμε πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Οι ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να καταλάβουν πού έχουν έρθει, σε ποια ομάδα και θα αντιληφθούν πιο εύκολα τις ιδιαιτερότητες που κρύβει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ξεκινάμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ξέρουμε ότι μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Πάμε εκεί με σκοπό να δουλέψουμε και τίποτα άλλο».

Για τις διαφορές της νέας με την περσινή χρονιά: «Αν και ακόμα είναι νωρίς, μπορώ να πω ότι από τις πρώτες ημέρες κιόλας υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα. Όλοι δείχνουν απίστευτη όρεξη στην προπόνηση, παρά το γεγονός ότι αυτές οι προπονήσεις ήταν προσαρμογής περισσότερο. Έχουν τρομερή διάθεση να τρέξουν, να βοηθήσουν και να πετύχουν».

Για το εάν θα αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Θα υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν θα αλλάξουμε φιλοσοφία σε σχέση με την περσινή χρονιά το γνωρίζει μόνο το προπονητικό τιμ και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό, ωστόσο μπορώ να πω τούτο… Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι οφείλουμε να ακούμε τους προπονητές μας και να δίνουμε το… 101% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε εις πέρας όλα όσα μας λένε».

Για το εάν θα είναι από τους παίκτες που θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας που γίνεται στον Ολυμπιακό: «Θεωρώ υποχρέωσή μου, και προσπαθούσα να το κάνω και τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, να τους συμπαραστέκομαι. Ιδίως με τους ξένους προσπαθώ να τους μιλάω, να τους εξηγώ κάποια πράγματα για την ομάδα. Κάπως έτσι θα λειτουργήσω και φέτος. Βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους και την οικογένειά τους και θέλω να νιώσουν άνετα στον Ολυμπιακό. Μέρα με τη μέρα και αυτοί θα καταλάβουν ποια είναι η πραγματικότητα και πώς πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Είμαστε Ολυμπιακός, άρα υποχρεωμένοι να κυνηγάμε και τους τρεις στόχους ανεξαρτήτων δυσκολιών. Οι ομάδες νικάνε, αλλά χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου. Τους θέλουμε δίπλα μας. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, διότι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε τις πράξεις. Η ομάδα είναι καινούρια, αλλά έχει έναν προπονητή που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να βρει λύσεις και να παίξει καλό μπάσκετ η ομάδα του, ακόμα και όταν δεν υπάρχουν παίκτες μεγάλης κλάσης σε αυτήν. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε τους νέους παίκτες στο γήπεδο».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved