Παπαδόπουλος: «Αισθάνομαι ώριμος»

Παπαδόπουλος: «Αισθάνομαι ώριμος»

Ώριμος και έτοιμος να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις αισθάνεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος βιώνει την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε στο Sentra FM 103.3 πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη μεταγραφή του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, για το πάθος που υπάρχει στον Πειραιά για την κατάκτηση τίτλων, αλλά και τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με τη μετακίνησή του στη Χίμκι και την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο του ΠΣΑΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το νέο Ολυμπιακό: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε σχόλια, έχω κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Στο Καρπενήσι θα χτιστούν οι βάσεις και θα αποκτήσουμε μια εικόνα για το τι μπορούμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα».

Για την ηλικία του (είναι 31 ετών): «Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου, πρόκειται για την καλύτερη ηλικία για τη θέση του σέντερ. Αισθάνομαι πλέον αρκετά ώριμος».

Για την απόφασή του να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό: «Η προηγούμενη συνεργασία μου με τον κόουτς Ίβκοβιτς έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ελπίζω να συνεχιστεί το ίδιο καλά και φέτος».

Για το εάν θα γίνει δάσκαλος των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού: «Δεν χρειάζεται να γίνω δάσκαλος. Είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται ο καθένας να καταλάβει το ρόλο του. Θα ξεκινήσουμε τη δουλειά και το ευχάριστο είναι πως όλα τα παιδιά έχουν όρεξη να δουλέψουν σκληρά, αλλά και πάθος για την κατάκτηση τίτλων».

Για τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό: «Είναι πρόκληση, είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Θα μιλήσουμε στο γήπεδο».

Για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ: «Κέρδισα εμπειρίες. Η αγάπη μου για το άθλημα, το οποίο λατρεύω, δεν αλλάζει. Πρέπει να ανταποδώσουμε κι εμείς οι παίκτες κάποια στιγμή, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποιες συνθήκες. Δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι όσο παίζω, αλλά και όταν σταματήσω, μια και το μπάσκετ είναι η ζωή μου, δεν μπορώ χωρίς αυτό».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved