Συνάντηση κορυφής στο Μαρούσι

Συνάντηση κορυφής στο Μαρούσι

Την πρώτη επίσημη συνάντησή του με το νέο προπονητή του Αμαρουσίου, Νίκο Λινάρδο, είχε σήμερα (24/08) ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Οι δύο άνδρες τα είπαν παρουσία του αντιδημάρχου Αμαρουσίου, γενικού γραμματέα του Ερασιτέχνη και μέλους του Δ.Σ. της ΚΑΕ Σπύρου Σταθούλη, του αντιπροέδρου της ΚΑΕ και προέδρου του Ερασιτέχνη Κωνσταντίνου Κουτσούκου, του διευθυντή της ΚΑΕ και έφορου του Ερασιτέχνη Ευστάθιου Μόκκα, καθώς και του προέδρου της ΚΑΕ και αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Βασίλη Κωνσταντίνου. Στη συνάντηση για την υποδοχή του νέου τεχνικού, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου, έγινε και μια πρώτη συνεργασία και ενημέρωση σε σχέση με τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης συνάντησης με το νέο προπονητή και εκπροσώπους της διοίκησης της ομάδας, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Ευχόμαστε στο Νίκο Λινάρδο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως προπονητή της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου. Ο κ. Λινάρδος προέρχεται από τα σπλάχνα της πόλης και της ομάδας του Αμαρουσίου και ως παίκτης και ως προπονητής πάλι στο παρελθόν». Είπε ακόμα…

Για τη συμμετοχή του Αμαρουσίου στην Α1: «Εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ήδη κατατεθεί οι απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές και είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι».

Για τους στόχους του ως δημάρχου Αμαρουσίου: «Ως διοίκηση του δήμου στόχος μας είναι σε συνεργασία με τους προπονητές του αθλητικού οργανισμού και τους γυμναστές των σχολείων να δημιουργήσουμε μία ακαδημία μπάσκετ που θα αποτελέσει το φυτώριο για νέους επαγγελματίες παίκτες. Μέσα σε αυτήν θα ωριμάσουν νέοι παίκτες, από το γυμνάσιο στο Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και στη Νίκη Αμαρουσίου και κατόπιν στην επαγγελματική ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου. Στην ανάδειξη της πόλης μας σε μπασκετούπολη σημαντικά θα συμβάλουν και οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις».

Για τα αθλητικά έργα που γίνονται στην πόλη: «Μέσα στους επόμενους μήνες ολοκληρώνεται το κλειστό γυμναστήριο στο ανατολικό Μαρούσι και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο γυμναστήριο που και αυτό θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του μπάσκετ στο Μαρούσι. Στόχος είναι τα γήπεδα να γεμίσουν με νέους της πόλης μας».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Ως διοίκηση της ομάδας γνωρίζουμε πολύ καλά τον προπονητή που επιλέγουμε. Δίχως υπερβολή έχει προσφέρει τα πάντα στην ομάδα από όλα τα πόστα εδώ και δέκα χρόνια και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής και τη δική μας συνεργασία το Μαρούσι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της Α1 Εθνικής κατηγορίας».

Τέλος, ο Νίκος Λινάρδος τόνισε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αμαρουσίου: «Είναι ευτυχής συγκυρία που αναλαμβάνω πάλι ως επικεφαλής προπονητής της ομάδας του Αμαρουσίου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα και διαβεβαιώνω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάντα με την αμέριστη βοήθεια των ανθρώπων της διοίκησης της ομάδας και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για να κρατηθεί η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στην Α1 Εθνική κατηγορία».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved