Γκαγκαλούδης:«Άγκυρα στο Μαρούσι»

Γκαγκαλούδης:«Άγκυρα στο Μαρούσι»

Το… λιμάνι του φαίνεται πως βρήκε στο Μαρούσι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, όπως παραδέχθηκε μιλώντας στο Onsports.gr.

Ο 33χρονος γκαρντ επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του και δήλωσε ευτυχής που θα συνεχίσει στο «παρεάκι» που έχουν δημιουργήσει στα βόρεια προάστια και έκανε πέρυσι όλο τον κόσμο να παραμιλά με τα κατορθώματά του. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με το Μαρούσι. Πέρυσι έτυχε να κάνω μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα μου, ίσως και την καλύτερη. Αυτό οφείλεται και στο παρέακι που είχαμε δημιουργήσει, αυτό το καλώς εννοούμενο πανηγυράκι που γινόταν κάθε εβδομάδα στο Μαρούσι. Εφόσον ικανοποιήθηκα και οικονομικά και στους υπόλοιπους τομείς, και ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό τον κ. Κωνσταντίνου, ανανέωσα με πολύ μεγάλη χαρά».

Για τους λόγους που τον έκαναν να ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Μεγάλο ρόλο για εμένα έπαιξε το γεγονός πως στο Μαρούσι με αγαπάει πολύ ο κόσμος, κάτι που μου το δείχνει και έμπρακτα».

Για τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε, αλλά απέρριψε: «Δεν είναι πάντα το οικονομικό το σημαντικότερο. Οι προσφορές, άλλωστε, δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους, όλες οι ομάδες πάνω κάτω με το ίδιο μπάτζετ κινούνται. Από τη στιγμή που δεν επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό, καθώς είχα πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Τσεχίας, το Μαρούσι ήταν η καλύτερη επιλογή - για όλους τους παραπάνω λόγους. Έχω αλλάξει πολλές ομάδες, θέλω πλέον να στεριώσω κάπου. Το Μαρούσι το βλέπω και μακροπρόθεσμα. Έχω, βέβαια, ακόμα 4-5 καλά χρόνια μπάσκετ μπροστά μου».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς με το Μαρούσι: «Θέλουμε και φέτος να κάνουμε όλο τον κόσμο να μιλάει για εμάς. Να δικαιώσουμε όλους όσοι πιστεύουν σε εμάς».

Για τη συνύπαρξή του με το Νίκο Λινάρδο: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά να δουλέψω με το Νίκο Λινάρδο. Τον γνωρίζω από 8 ετών, αλλά έχουμε βρεθεί μόνο ως αντίπαλοι. Ύστερα από 26 χρόνια θα είναι ο προπονητής μου. Τον εκτιμώ πολύ».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved