Μαυραΐδης: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης»

Μαυραΐδης: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης»

Μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους, η οποία έχει τη «στάμπα» του νικητή, χαρακτήρισε τον Άρη ο Νταν Μαυραΐδης.

Ο ομογενής γκαρντ μίλησε στο Άρης FM 92.8 για το πόσο κολακευμένος έμεινε από το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικιών να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, για τους στόχους του που φθάνουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για τους φιλάθλους, τους οποίους χαρακτήρισε τους καλύτερους σε όλη την Α1. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Άρη και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, με πολλούς τίτλους και εξαιρετικούς οπαδούς. Γνωρίζω ότι ο Άρης έχει τη «στάμπα» του νικητή και τρομερούς οπαδούς που απολαμβάνουν να βλέπουν την ομάδα τους να κερδίζει. Γνωρίζω πως υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει πάθος και θέληση για τη νίκη. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους».

Για το δυνατό σημείο του: «Όποιες και να είναι οι επιθετικές αρετές μου, το δυνατό μου σημείο θεωρώ πως είναι η αμυντική ικανότητά μου. Θα «βουτήξω» για να πιάσω μπάλες. Στο κολέγιο ηγήθηκα της ομάδας μου, είχα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας στο σουτ και είχα διακριθεί για το καλό ποσοστό μου στις ασίστ. Η δυναμική που έχω στο παιχνίδι μου νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει τον Άρη σε όποια θέση και αν αγωνιστώ»,

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Μέσω του διαδικτύου παρακολούθησα τους οπαδούς του Άρη και μοιάζουν να είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι ελληνικής ομάδας. Είναι φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ, και το γνωρίζουν καλά ως άθλημα».

Για τις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου: «Είμαι ενθουσιασμένος με το ότι ο κόσμος περιμένει και απαιτεί πολλά. Υπόσχομαι πως θα δώσω ό,τι έχω και πιστεύω πως θα πετύχουμε. Περιμένω πολύ καιρό για να αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ανυπομονώ να έρθω».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, για τα οποία έχω υπογράψει στον Άρη, εύχομαι οι τίτλοι να γίνουν 22. Νιώθω τυχερός που θα παίξω στην Ελλάδα και τον Άρη, έναν σύλλογο τόσο σπουδαίο και ιστορικό. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα τόσο στους εγχώριους όσο και στους ευρωπαϊκούς στόχους της».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved