Χάουαρντ: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Χάουαρντ: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Να γίνει μέρος της ιστορίας της ομάδας που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, δηλαδή του Ολυμπιακού, θέλει ο Ματ Χάουαρντ.

Ο 22άχρονος Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα μας, για μόνιμη εγκατάσταση, και παραδέχθηκε πόσο φιλόδοξος είναι ως άνθρωπος και πόσο μαχητικός ως παίκτης, καθώς: «Όποτε μπαίνω στο γήπεδο δίνω πάντα όλες μου τις δυνάμεις». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την άφιξή του, που συνδυάστηκε με απρόοπτα (σ.σ. ακυρώθηκε η εσωτερική πτήση, ενώ έχασε και τις αποσκευές του): «Η προσμονή του καινούριου είναι λογικό να με χαροποιεί, μόλις ξεκίνησα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου, μία νέα εμπειρία για εμένα και αυτό με εξιτάρει πολύ».

Για τις τελευταίες σκέψεις του πριν μπει στο αεροπλάνο: «Πολύ καλές. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και βέβαια να ολοκληρώσουμε τη χρονιά έχοντας πετύχει τους στόχους που θα μας έχει θέσει ο προπονητής».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Είμαι αρκετά φιλόδοξος σαν άνθρωπος, οπότε δεν θα μπορούσα να λειτουργώ διαφορετικά στο παρκέ. Οι στόχοι μου πάντα είναι υψηλοί και από τα λίγα που γνωρίζω για τον Ολυμπιακό είναι ότι και οι στόχοι της ομάδας όλα τα χρόνια είναι οι πιο υψηλοί που υπάρχουν. Συμβαδίζουμε, λοιπόν, και αυτό είναι υπέροχο. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας της ομάδας που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που θεωρεί πως θα συναντήσει: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για εμένα, δεν υπάρχει ένας διακόπτης που πατάς και μαθαίνεις τα νέα συστήματα, τις καινούριες επιθέσεις της ομάδας. Σίγουρα πάντως έχω τη διάθεση και την εξυπνάδα για να καταφέρω όσο πιο γρήγορα γίνεται να μπω στο ρυθμό του Ολυμπιακού».

Για το γεγονός πως ήρθε σε μια χώρα με διαφορετική νοοτροπία από τις ΗΠΑ: «Για εμένα θα είναι πιο εύκολο αυτό από τη δουλειά στο παρκέ. Είμαι ήσυχος τύπος, δεν ζητάω πολλά κι έτσι θα προσαρμοστώ άνετα στη ζωή της πόλης».

Για το τι μπορεί να προσφέρει ως παίκτης: «Όποτε μπαίνω στο γήπεδο δίνω πάντα όλες μου τις δυνάμεις, έτσι έχω μάθει να αγωνίζομαι και μακάρι να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο σε όλη μου την καριέρα. Αυτός μάλλον είναι και ο μοναδικός τρόπος που ξέρω να αγωνίζομαι. Γνωρίζω καλά τον εαυτό μου, τι μπορώ να κάνω και τι όχι, οπότε αυτό το να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου είναι κάτι που δεν με προδίδει ποτέ. Ελπίζω να το κουβάλησα μαζί μου».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Έχω ακούσει ότι δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να τη ζήσω. Αφού δεν τους αρέσουν οι υποσχέσεις, δεν θα τους δώσω καμία, απλά θα τους πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θέλω πολύ να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάσουμε μαζί τους».



ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved