Διαρκώς δίπλα στον Παναθηναϊκό!

Διαρκώς δίπλα στον Παναθηναϊκό!

Τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν και φέτος ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, αλλά και τον τρόπο διάθεσής τους, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ελπίζουν πως η κίνησή τους θα είναι μεγάλη, ώστε όλοι μαζί να πετύχουν τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Διαισθανόμενοι πλήρως τις δύσκολα οικονομικά εποχές που διανύουμε, μάλιστα, οι διοικούντες προχώρησαν σε μείωση των τιμών, σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ εξέδωσαν και εισιτήρια διαρκείας για ανέργους. Η ανανέωση των καρτών διαρκείας θα αρχίσει από την Τετάρτη 24 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση: «Μια νέα χρονιά βρίσκεται προ των πυλών για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας και αυτό που θέλουν να δουν διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι να βρεθούν προ των πυλών του ΟΑΚΑ και δίπλα τους και οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Να βρίσκονται δίπλα του διαρκώς σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, προσφέροντας τη δική τους βοήθεια στη νέα προσπάθεια για συγκομιδή τίτλων. Η ανανέωση των καρτών διαρκείας θα αρχίσει στις 24 Αυγούστου και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει υπόψη της και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και όχι μόνο, διευκολύνοντας όλους να βρουν τη δική τους μόνιμη θέση στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Όσοι έχουν κάρτες διαρκείας στις κατηγορίες Silver, Regular A και Regular B, καθώς και στις κατηγορίες οικογενειακό Α και Β θα έχουν έκπτωση 10%-15% αν προχωρήσουν στην ανανέωσή τους από την Τετάρτη 24/08 έως την Κυριακή 18/09. Επίσης, από φέτος καθιερώνεται η Κοινωνική Κάρτα Διαρκείας, η οποία αξίζει 130 ευρώ και αφορά άνεργους φιλάθλους της ομάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή της είναι η επίδειξη κάρτας ανεργίας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα. Οι τιμές ανανέωσης με την έκπτωση προσαρμόζονται ως εξής:

Platinum

5.000 ευρώ

Platinum B

4.200 ευρώ

Gold

4.000 ευρώ

Silver

2.125 ευρώ (από 2.500 ευρώ)

Regular A

720 ευρώ (από 800 ευρώ)

Regular B

180 ευρώ (από 200 ευρώ)

Regular C

150 ευρώ

Κοινωνικό

130 ευρώ

Οικογενειακό Α

720 ευρώ γονέας, 360 ευρώ πρώτο παιδί, 180 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Οικογενειακό Β

180 ευρώ γονέας, 90 ευρώ πρώτο παιδί, 45 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Παράλληλα με τις ανανεώσεις την περίοδο 24/08 έως 18/09/2011 θα γίνονται και αγορές νέων καρτών διαρκείας, στις ίδιες με τις περσινές τιμές:

Platinum

5.000 ευρώ

Platinum B

4.200 ευρώ

Gold

4.000 ευρώ

Silver

2.500 ευρώ

Regular A

800 ευρώ

Regular B

200 ευρώ

Regular C

150 ευρώ

Κοινωνικό

130 ευρώ

Οικογενειακό Α

800 ευρώ γονέας, 400 ευρώ πρώτο παιδί, 200 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Οικογενειακό Β

200 ευρώ γονέας, 100 ευρώ πρώτο παιδί, 50 ευρώ κάθε επόμενο παιδί

Εταιρικό Α

800 ευρώ

Εταιρικό Β

200 ευρώ

Με το πέρας της περιόδου 24/08/2011-18/09/2011, όσες θέσεις δεν ανανεωθούν θα «ελευθερώνονται» και θα είναι προς πώληση. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες με αυτές των «νέων αγορών’» όπως αναφέρονται παραπάνω. Για τους κατόχους καρτών διαρκείας Regular C (150 ευρώ) διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι δυνατή η ανανέωση της κάρτας τους στην ίδια ακριβώς θέση που κατείχαν την προηγούμενη σεζόν, αλλά σε αυτήν που εμφανίζεται ελεύθερη από το ηλεκτρονικό σύστημα κατά την στιγμή της ανανέωσης.

Εκδοτήρια και ώρες λειτουργίας:

Οι ανανεώσεις και αγορά καρτών διαρκείας θα γίνεται στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τη θύρα 10 (210 6440010), τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και μέσω διαδικτύου στο www.paobc.gr.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν:

Δευτέρα ως Παρασκευή 10.30-18.30
Σάββατο 11.00-17.00
Κυριακή 11.00-15.00.

Ειδικές κατηγορίες:

Για τις ειδικές κατηγορίες καρτών διαρκείας, αυτές των εταιρικών και οικογενειακών, επισημαίνονται τα εξής:

-Οι εταιρικές κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στο Εταιρικό Α αξίας 800 ευρώ και στο Εταιρικό Β αξίας 200 ευρώ. Για κάθε εταιρεία δίνεται έκπτωση 10% για συνολικό αριθμό έως και 15 κάρτες, ενώ για περισσότερες από 15 κάρτες η έκπτωση είναι 15%
-Οι οικογενειακές κάρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στο Οικογενειακό Α και το Οικογενειακό Β. Κάθε γονιός έχει δικαίωμα έκπτωσης 50% για το πρώτο παιδί και 75% έκπτωση για κάθε επιπλέον παιδί. Στην κατηγορία των οικογενειακών καρτών δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών. Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση οικογενειακής κάρτας διαρκείας είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι, για ανανέωση ή αγορά, εταιρικής ή οικογενειακής κάρτας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διαδικασία έκδοσης για αυτές τις δύο κατηγορίες και μόνο δεν είναι δυνατή μέσω διαδικτύου, αλλά μόνο από τα εκδοτήρια της θύρας 10 του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πιστωτικές διευκολύνσεις για την απόκτηση της κάρτας διαρκείας:

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και τρεις άτοκες δόσεις. Ειδικά για τους κατόχους της επίσημης πιστωτικής κάρτας του Παναθηναϊκού PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD προβλέπεται έκπτωση 10% και εξόφληση της κάρτας διαρκείας τους σε 6 άτοκες δόσεις (οι 6 άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο στις κατηγορίες καρτών διαρκείας Platinum,Platinum B, Gold, Silver, Regular Α). Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ισχύει η διευκόλυνση αγοράς έως και σε 3 άτοκες δόσεις. (Τα προνόμια της PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD ισχύουν μόνο στις αγορές από τα εκδοτήρια και όχι στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς). Επίσης, στις εκπτώσεις των ανανεώσεων δεν ισχύει η επιπλέον έκπτωση της κάρτας.

Ειδικά προνόμια:

-Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους Platinum, Platinum B, Gold και Silver.
-Δωρεάν θέση parking δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των κατηγοριών Platinum, Platinum B, Gold, Silver και Regular Α.
-Προτεραιότητα στα εισιτήρια των τελικών Κυπέλου και Euroleague για τους κατόχους Platinum, Platinum B, Gold, Silver και Regular Α.
-Αναμνηστικό δώρο με κάθε αγορά κάρτας διαρκείας όλων των κατηγοριών.
-Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας Platinum».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved