Καλαμπόκης: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε»

Καλαμπόκης: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε»

Ο Γιάννης Καλαμπόκης θα φορέσει την επόμενη σεζόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ανυπομονεί να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 fm» και τόνισε αναλυτικά…

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε η διάθεση από την αρχή, τόσο από εμένα όσο και από την ομάδα, να συνεργαστούμε και πάλι. Μόλις έφυγα από τον ΠΑΟΚ πριν τέσσερα χρόνια θα επέστρεφα. Χαίρομαι που αυτό έγινε φέτος. Η εξέλιξη αυτή με αφήνει ικανοποιημένο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία για να ετοιμαστούμε για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε μία διοικητική αστάθεια, η οποία δεν μπορούσε να εγγυηθεί σε κανέναν τίποτα για να παραμείνουν».

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει: «Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει ένα κλίμα ενότητας στους φιλάθλους, στη διοίκηση και σε όλη την οικογένεια της ομάδας. Η ομάδα πήγε καλά πέρσι, παρά τα προβλήματα και τις αναγκαστικές αλλαγές στο ρόστερ. Η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο εγγυάται ότι θα πάμε και φέτος όσο καλά πήγαμε πέρσι. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζουν όλη το έργο που έχει παράγει και στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέστρεψα».

Για τη συμμετοχή στα προκριματικά της Ευρωλίγκα: «Αυτή θα είναι πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θα δούμε εκείνη την περίοδο πως θα είμαστε εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία και στις προπονήσεις».

Για το ματς με την Γαλατάσαράι: «Οι πιθανότητές μας είναι λιγότερες σε σχέσεις με αυτές της Γαλατασαράι, αλλά θα τις διεκδικήσουμε. Είναι λογικό ότι αυτοί είναι το φαβορί. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα. Θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα για τις δύο πρώτες θέσεις. Ο τρίτος είναι ο δεύτερος πρωταθλητής. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για στόχους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε μία καλή χημεία».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Σε αυτό το κλίμα ενότητας που υπάρχει στην ομάδα ο κόσμος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα πρέπει να στηρίξει από την αρχή μέχρι το τέλος και όχι επιλεκτικά σε κάποια παιχνίδια. Εμείς πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει αυτήν την ομάδα, ανεξάρτητα ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουμε. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί. Φαίνεται ότι αρκετά διαρκείας έχουν φύγει. Αυτό μας γεμίζει εμπιστοσύνη και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved