«Διαβεβαίωση Βενιζέλου για Πυλαία»

«Διαβεβαίωση Βενιζέλου για Πυλαία»

Τη διαβεβαίωση πως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την ηλεκτροδότηση του κλειστού της Πυλαίας θα λυθεί άμεσα πήρε ο ΠΑΟΚ.

Όπως αποκάλυψε στο Sport 103 FM το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Κώστας Πανάκας, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος δεσμεύθηκε προς τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του κλειστού της Πυλαίας: «Είχαμε δώσει ένα χρονικό περιθώριο για να λυθεί το θέμα με χαμηλούς τόνους, αλλά φαίνεται πως αυτοί δεν πιάνουν τόπο. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ανεβάσουμε τους τόνους και στραφήκαμε προς την πολιτεία, ζητώντας από τους εκπροσώπους της να τηρηθούν οι όροι της σύμβασης. Την κρατάω στο χέρι μου, έχει υπογραφή 30 Ιανουαρίου του 2006, από τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Ορφανό, τον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή. Αυτή αναφέρει ότι το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΟΚ παραχωρεί το γήπεδο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης και στη Γενική Γραμματεία και για να φιλοξενεί εκδηλώσεις. Αυτή προέβλεπε ότι η Γενική Γραμματεία θα καταβάλει κάθε χρόνο ποσό 40.000 ευρώ για έξοδα ηλεκτροδότησης. Αντίστοιχα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ποσό μέχρι 30.000 ευρώ για ηλεκτροδότηση και υδροδότηση».

Για τις κινήσεις που έγιναν από πλευράς ΠΑΟΚ: «Επικοινωνήσαμε με τον κ. Διονύση Ψωμιάδη, του είπαμε ότι μόνο στη Θεσσαλονίκη συμβαίνει αυτό - γνωρίζουμε ότι γίνεται και στο Αλεξάνδρειο. Πριν από λίγο καιρό είχαμε επαφή με τον κ. Μπερτομέου και ζητούσαμε να διοργανώσουμε τον όμιλο στην Ευρωλίγκα και σήμερα διασυρόμαστε με αυτό που γίνεται. Γιατί, ξέρετε, οι ξένοι δεν γνωρίζουν αν το ρεύμα πρέπει να το πληρώσει ο ΠΑΟΚ ή η Γενική Γραμματεία».

Για το περιεχόμενο των συζητήσεων με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη: «Ο κ. Ψωμιάδης, προς τιμήν του, σήκωσε το τηλέφωνο μπροστά μας, είπε σε υψηλούς τόνους αυτά που έπρεπε και κατόπιν πήραμε τη διαβεβαίωση, μέσω του κυρίου Βενιζέλου, ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφού το θέμα έφτασε στο νούμερο ένα πολιτικό άνθρωπο αυτής της πόλης, της χώρας μάλλον, θα λυθεί. Ο κ. Ψωμιάδης άστραψε και βρόντηξε. Επί μιάμιση ώρα προσπαθούσε να βγάλει στο τηλέφωνο αυτούς που έπρεπε να βγάλει. Και εμείς δεχόμαστε αφόρητη πίεση από τον κόσμο. Μας έλεγαν οπαδοί να έρθουν να σηκώσουν τους διακόπτες από μόνοι τους και τους λέγαμε να κάνουν υπομονή, να δούμε τι θα γίνει. Αυτή η πίεση είναι λογικό εξ αντανακλάσεως να φτάσει και στους πολιτικούς. Γιατί τα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας έχουν ρεύμα; Γιατί το Καραϊσκάκη έχει ρεύμα; Γιατί δεν τηρούνται οι όροι της σύμβασης;».

Για το πώς επηρεάστηκε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και πόσο ζημιώθηκε η ΚΑΕ: «Ταλαιπωρήθηκε πολύς κόσμος, γιατί αρκετοί δεν γνωρίζουν. Πώς θα δώσουμε διαρκείας χωρίς υπολογιστές; Μόνο προεγγραφές μπορούμε να κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις, πρέπει να πληρώσει τη ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο. Πώς θα το κάνουμε όταν δεν έχουμε ρεύμα, ώστε να πουλήσουμε εισιτήρια και κατ’ επέκταση να έχουμε έσοδα; Τι θα πούμε στην έφορία; Δεν έχουμε χρήματα, γιατί δεν έχουμε ρεύμα; Υπάρχει ένα πλάνο. Ήδη βγήκαμε εκτός για δέκα ημέρες. Στο Παλατάκι υπάρχουν γραφεία, της διοίκησης, του μάνατζμεντ... Όλα αυτά δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν. Έχουμε μπροστά μας το στόχο της οικονομικής εξυγίανσης, αλλά και της δημιουργίας μιας ομάδας με καλή αγωνιστική παρουσία».

Για τα όσα ακούστηκαν περί επιστροφής του Νίκου Βεζυρτζή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς το μπάσκετ το μάθαμε από τον κ. Βεζυρτζή. Τον αγαπάμε, τον έχουμε στις καρδιές μας, το ξέρει και ο ίδιος. Είναι αναγκαιότητα να στηρίξει και αυτός το τμήμα του μπάσκετ, αφού αυτός είχε βάλει τα θεμέλια. Μας είπε ότι θα είναι κοντά μας. Και μισή κουβέντα του Νίκου Βεζυρτζή έχει μεγάλη σημασία για εμάς».



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved