«Τεράστιες δυνατότητες ο Λούκας»

«Τεράστιες δυνατότητες ο Λούκας»

Τις τεράστιες δυνατότητές του έχει την ευκαιρία να δείξει στον Ολυμπιακό ο Κέιλιν Λούκας, σύμφωνα με τον Τομ Ίζο.

Ο προπονητής του στο Μίτσιγκαν Στέιτ μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για το πνεύμα νικητή που διέπει τον 23χρονο Αμερικανό, την κατάστασή του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και την ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός να αποδείξει τι αξίζει. «Οι ομάδες του ΝΒΑ δεν τον προτίμησαν, κάτι που πιστεύω πως θα αποδειχθεί λάθος τους στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 56άχρονος τεχνικός. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη μεταγραφή του Λούκας στον Ολυμπιακό: «Είμαι ευτυχισμένος για τον Κέιλιν, διότι προχωράει μπασκετικά. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως υπέγραψε στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οφείλω να πω πως ακόμα και τώρα πιστεύω πως ο συγκεκριμένος παίκτης έπρεπε να βρίσκεται στα ντραφτ. Οι ομάδες του ΝΒΑ δεν τον προτίμησαν, κάτι που πιστεύω πως θα αποδειχθεί λάθος τους στο μέλλον. Η παρουσία του στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο Μίτσιγκαν Στέιτ ήταν εξαιρετική σε όλες τις παραμέτρους, για αυτό και ήμουν σίγουρος ότι στο επόμενο επίπεδο θα τον αξιοποιήσουν άμεσα. Ευτυχώς οι δρόμοι του μπάσκετ δεν κλείνουν και στην Ελλάδα θα πάρει τις ευκαιρίες για να δείξει τις τεράστιες δυνατότητές του».{textlink}

Για το τι τον κάνει τόσο ιδιαίτερο παίκτη: «Η αποφασιστικότητά του. Ο Κέιλιν δεν υποχωρεί μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν. Πρόκειται για ένα νικητή στο παρκέ. Δεν ξέρω πώς ακούγεται στην Ευρώπη, όμως με το Μίτσιγκαν Στέιτ ο Λούκας έδειξε ότι δεν αποδέχεται την ήττα εύκολα. Αυτό πίστευα ότι θα αξιολογήσουν οι ομάδες του ΝΒΑ. Γνωρίζοντας τον Κέιλιν, είμαι πεπεισμένος ότι αυτή την απογοήτευση θα τη μετατρέψει σε πηγή ενέργειας».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι αλήθεια πως υπήρξαν πολλές συζητήσεις και αμφιβολίες για το κατά πόσο θα καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό. Γνωρίζουμε πως ένας τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Απέδειξε σε όλους πόσο λάθος έκαναν για αυτόν και γυρνώντας από την αποθεραπεία του κατάφερε να έχει μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της κολεγιακής θητείας του».

Για το εάν θα πετύχει στον Ολυμπιακό: «Από όσα γνωρίζω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα μεγάλο όνομα και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει δυνατές ομάδες. Δίνεται στον Κέιλιν η ευκαιρία να πατήσει πάλι στα πόδια του παίζοντας σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο και στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Είναι η ευκαιρία του να δείξει αυτά που γνωρίζουμε για τον Κέιλιν από το κολέγιο. Ένα παιδί με αποφασιστικότητα και ηγετική φυσιογνωμία. Του ταιριάζει το οργανωμένο μπάσκετ, θέλει να νικάει, οπότε από τη στιγμή που βρίσκεται σε τέτοια ομάδα θα τα πάει περίφημα».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved