Ο Ρισιάρντο στην HRT

Ο Ρισιάρντο στην HRT

Την πρώτη του εμφάνιση στα γκραν πρι της Formula 1, με την ομάδα της HRT, θα κάνει ο Ντανιέλ Ρισιάρντο στην ομάδα του Σίλβερστοουν.

Στο γκραν πρι της Βρετανίας ο Ντανιέλ Ρισιάρντο, οδηγός δοκιμών της Toro Rosso, θα οδηγήσει το ένα μονοθέσιο της HRT, δίπλα στον Βιταντόνιο Λιούτζι.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως η συνεργασία αυτή, ανάμεσα στις δύο ομάδες, ξεκινά τόσο νωρίς για να μπορέσει ο Αυστραλός, να βρει αγωνιστική θέση από φέτος στην F1 ώστε να προετοιμαστεί και να περάσει στις τάξεις της Red Bull Renault την επόμενη χρονιά.

«Η συμφωνία αυτή είναι η ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει η Hispania Racing Team από πέρυσι που ήρθε στη Formula 1 . Είμαστε υπερήφανοι που η πρωταθλήτρια ομάδα μας εμπιστεύθηκε για να εξελίξει τους οδηγούς της. Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι το ξεκίνημα μιας επωφελούς σχέσης». Δήλωσε ο  πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Χοσέ Ραμόν Καραμπέντε.

«Ένα όνειρό μου πραγματοποιείται. Θα βρεθώ για πρώτη φορά σε γκραν πρι της F1. Χρειάστηκε να με… τσιμπήσουν  1 – 2 φορές για να βεβαιωθώ ότι είναι αλήθεια. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το Σίλβερστοουν. Είναι μια πρόκληση, μια νέα εμπειρία, μια νέα ομάδα και είμαι έτοιμος να τα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ».

Φουντώνουν οι φήμες…

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή οδηγού, που δεν οφείλεται σε τραυματισμό. Μάλιστα γίνεται σε μία περίοδο, όπου έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφές και οι φήμες γύρω από αυτές. Έτσι τα… νερά θα είναι ταραγμένα στο Βρετανικό γκραν πρι.

Πρώτα από όλα Ναρέιν Καρθικέγιαν, που χάνει τη θέση του, μάλλον δεν θα φύγει από την HRT και φυσικά οι πιθανότητες είναι πολλές να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά στον αγώνα της πατρίδας του.

Αυτό που δημιουργεί απορίες είναι γιατί η Toro Rosso δεν έδωσε στον Ρισιάρντο τη θέση ενός από τους δύο οδηγούς της, του Σεμπάστιαν Μπουέμι  ή του Τζέιμι Αλγκουεσουάρι. Μία πρόχειρη απάντηση είναι πως οι δυο τους ισοβαθμούν στο πρωτάθλημα (με 8 βαθμούς) και προφανώς είναι δύσκολο να γίνει η επιλογή αυτήν τη στιγμή.

Έτσι περιμένουμε τις φήμες να «φουντώσουν» σχετικά με το ποια θέση θα αδειάσει του χρόνου για να την καλύψει ο Ρισιάρντο. Η Red Bull πάντως φαίνεται να επενδύει αρκετά στο ταλέντο του νεαρού και όπως όλα δείχνουν μάλλον ο Βέμπερ πηγαίνει προς την έξοδο. Από την άλλη πλευρά (αυτή του Βέμπερ) θα αρχίσουν και πάλι οι ιστορίες σχετικά με το φλερτ της Ferrari – ή άλλης ομάδας – με τον Βέμπερ, και αυτή τη φορά θα έχουν και βάση.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved