Το 6ο και 7ο Motor Festival σε Λάρισα και ΟΑΚΑ είναι γεγονός!

Το 6ο και 7ο Motor Festival σε Λάρισα και ΟΑΚΑ είναι γεγονός!

Η αυλαία του Motor Festival 2017 ανοίγει στη Λάρισα (1-2 Απριλίου)

Tον προσεχή Απρίλιο το Motor  Festival 2017 επιστρέφει, ως θεσμός πλέον, πιο δυνατό, πιο εντυπωσιακό και απόλυτα ανατρεπτικό.  Η μοναδική και η μεγαλύτερη γιορτή που εξυψώνει το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλες του τις μορφές στην Ελλάδα, το γεγονός της χρονιάς, η διοργάνωση που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο και στους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας  έρχεται  το 2017 σε 4 προορισμούς.

Η αρχή θα γίνει το διήμερο 1 και 2 Απριλίου 2017 από το γνωστό εκθεσιακό χώρο του Δήμου Λάρισας στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν να απολαύσουν και να  περάσουν καλά.

Στις 27 και 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ το δεύτερο Motor Festival για το 2017 (7ο στη σειρά των show), ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο εκδηλώσεις για φέτος με τους τόπους διεξαγωγής να ανακοινώνονται προσεχώς.

Στο διήμερο Motor Festival, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει κεντρικό ρόλο, προβάλλοντας τα Ελληνικά Μηχανοκίνητα σπορ, Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster, Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck.

Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενώσει το χθες, το σήμερα και το αύριο στον μηχανοκίνητο κόσμο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα εξελιχθούν δεκάδες σόου, θεάματα, διαγωνισμοί και εκπαιδεύσεις με σκοπό να ταξιδέψουν τον επισκέπτη στον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη.

Παράλληλα υπάρχει έκθεση με στόχο να αναδείξουν οι επαγγελματίες τις δουλειές τους και να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στον χώρο, αλλά και το αθλητικό ιδεώδες, αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές του χώρου θα παραβρεθούν για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης και να μπολιάσουν στο νέο κόσμο την αγάπη για τη μηχανοκίνηση.

Όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος θα είναι εκεί και μαζί κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ενωθούν στη μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης στο Motor Festival. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν τον τρόπο έκφρασης του Motor Festival, που οδηγεί τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας σε μια μοναδική εμπειρία και διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

Το Motor Festival ενώνει το χθες το σήμερα και το αύριο με τον καλύτερο τρόπο.  Κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες  τάσεις από τον κόσμο των 2 ή των 4 τροχών, όλα ενωμένα σε ένα χώρο!

Το θέαμα πρωταγωνιστεί, κυριαρχεί, εξουσιάζει, κυριεύει το κοινό και τα βλέμματα. Η διάθεση των διοργανωτών ήδη χτυπάει… κόφτες και το αποτέλεσμα θα είναι ότι μεγαλύτερο και θεαματικό έχει συμβεί σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις μαζί.

Εξάλλου η σπάνια αυτή γιορτή μεταφέρεται φέτος σε όλη την Ελλάδα, όπου στους επιλεγμένους χώρους, πάντα με μια μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες,  το θέαμα, τα Magic Lamp Show , τα προϊόντα των εκθετών και οι ίδιοι θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, η οποία φυσικά πλαισιώνεται από άνετα και ευρύχωρα εκθεσιακά περίπτερα.  

Το Motor Festival, εν κατακλείδι, είναι μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκινήτου κόσμου στην Ελλάδα και τελεί υπό την στήριξη αθλητικών συλλόγων – στη Λάρισα ειδικότερα θα υποστηριχθεί από το σύλλογο ΛΑΜΚΕ - , ενώ διοργανώνεται από την Εταιρεία Παραγωγής και διαφήμισης Magic Lamp.

Motor Festival 2017 The spirit of motor celebration



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved