Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα απογοητεύσεων!

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα απογοητεύσεων!

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την τελευταία 20ετια και ο Παναθηναϊκός τους… τελείωσε στα μέσα της σεζόν!

Η υπόθεση Τσάβες είναι σε εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός που αποκτήθηκε ως αντί-Μπεργκ και αποδεικνύεται… φιάσκο. Όχι επειδή δεν έχει ποιότητα (ακόμη κι αν δεν είναι Μπεργκ) αλλά γιατί τον ξεχάσαμε λόγω της θλάσης και πλέον τον ξεχνάμε επειδή σηκώθηκε και έφυγε χωρίς άδεια. Το τι θα συμβεί, θα φανεί. Ένα απ’ τα ενδεχόμενα, βέβαια, θέλει τη συνεργασία των δύο πλευρών να τελειώνει κάπου εδώ. Άδοξα, άχαρα και άσχημα δίχως άλλο. Καθώς άλλα περίμεναν οι «πράσινοι» κι άλλα τους προέκυψαν στην περίπτωση αυτή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο βέβαια. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάποιος παίκτης καλοκαίρι με αξιώσεις, φιλοδοξίες, τον κόσμο να χαίρεται και τελικά να αποχωρεί μετά από μισή σεζόν! Για την ακρίβεια μόνο την τελευταία εικοσαετία, ο Παναθηναϊκός έχει συμπληρώσει μια ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές που τους πήρε καλοκαίρι και τους… έστειλε με το που μπήκε ο χειμώνας. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Ας τους θυμηθούμε…

ΝΤΟΥΜΙΤΡΟΥ ΜΙΤΟΥ

278949.jpg

Ρουμάνος που αγωνιζόταν στην Κροατία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2004 μετά το νταμπλ των «πράσινων». Δεν ήταν γρήγορος, δεν ήταν τεχνίτης, δεν σκόραρε, γενικά κανείς δεν ξέρει τι του βρήκαν. Έφυγε στα μέσα της περιόδου 2004-05 και πήγε στην Ριέκα. Σοφή κίνηση…

ΑΛΕΝ ΡΑΓΚΟΥΕΛ

ragk.jpg

Ξανά καλοκαίρι του 2004. Αυτή τη φορά για έναν παίκτη που στον Πανιώνιο τα πήγαινε αρκετά καλά. Ο Αλέν Ραγκουέλ έμοιαζε μια καλή λύση για τα δύο άκρα της άμυνας, έστω ως εναλλακτική. Τελικά ούτε γι’ αυτό δεν έκανε, όντας μια κλασική περίπτωση ποδοσφαιριστή που με το που πήγε σε μεγάλη ομάδα… χάθηκε. Έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2005 όταν και έφυγε ως ελεύθερος για να πάει στην Χαλκηδόνα.

ΦΛΑΒΙΟ ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ

333179.jpg

Το μεγαλύτερο φιάσκο απ’ όλα! Ο Βραζιλιάνος με σπουδαία καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (και όχι μόνο) έγινε «πράσινος» το καλοκαίρι του 2005. Αποκτήθηκε απ’ την Γαλατασαράι. Για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και να δώσει στοιχεία που δεν είχε το «τριφύλλι». Στα λόγια, επειδή στην πράξη… άστα να πάνε. Σαφώς μία απ’ τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αν αναλογιστεί κανείς το όνομα που κουβαλούσε και το τι έκανε τελικά. Άντεξε μισή σεζόν. Ο Παναθηναϊκός όχι ο παίκτης. Αποχώρησε Γενάρη του 2006 και τελικά σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

ΤΖΟΖΕΦ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ

enaka.jpg

Διεθνής Νιγηριανός, με καλή καριέρα στην Μπορντό, άνηκε στην Ντιναμό Μόσχας και πήγε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός το καλοκαίρι του 2007. Έπαιξε 5 ματς όλα κι όλα, λίγο γρήγορος, με πολλούς τραυματισμούς κι από εκεί και πέρα τίποτα. Τον… επέστρεψε νωρίτερα ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο του 2008, χωρίς καν να παίζει μόλις άρχισε να… δροσίζει ο καιρός.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΟΟΥΖΑ

rodrigo-souza-.jpg

Χρειάστηκε να σπαταληθούν αρκετά χρήματα για να έρθει το καλοκαίρι του 2008 ένα σέντερ φορ που θεωρητικά θα σου έδινε σημαντικές λύσεις. Ο Ροντρίγκο Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος που αγωνιζόταν στην Φλαμένγκο ήταν κλασικό φορ περιοχής. Αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν, σε κάποια ματς πήγε καλά, αλλά ξαφνικά… έσβησε. Τελικά φάνηκε πως δεν μπορεί το παλικάρι και τον Ιανουάριο πήγε στην ευχή της Παναγίας. Πιο συγκεκριμένα στην Κορίνθιανς.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

ferna.JPG

Μια λύση για κάτω απ’ τα δοκάρια ήθελε ο Παναθηναϊκός το 2010. Και τελικά πήρε με τη μορφή δανεισμού τον Ντάνιελ Φερνάντες. Ο Πορτογάλος που είχε κάνει καλή καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα και τελικά κατέληξε στην Μπόχουμ, ήρθε και δεν έκανε το παραμικρό στο «τριφύλλι». Έπαιξε σε ελάχιστα ματς, έμπλεξε και με διάφορες εξωαγωνιστικές… περιπέτειες και γι’ αυτό τον Ιανουάριο τερματίστηκε ο δανεισμός του νωρίτερα. Συνέχισε την καριέρα του (πάλι ως δανεικός) στον Πανσερραϊκό.

ΙΒΑΝ ΙΒΑΝΟΦ

ivanof.jpg

Φτάνουμε στην περίοδο 2016-17 που ήταν η… λαίλαπα Στραματσόνι. Ξεκινάμε με τον Ιβάν Ιβανόφ. Ο Βούλγαρος που ήρθε για να δίνει λύσεις στην άμυνα, αριστεροπόδαρος με καλή καριέρα στην Βασιλεία πριν αρχίσουν οι σοβαροί τραυματισμοί. Έκανε αρκετές εμφανίσεις, ακόμη περισσότερες… γκέλες και τελικά τον Ιανουάριο χαιρέτησε για Ρωσία μεριά.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΛΕΝΤΕΣΜΑ

lentesma.jpg

Ήταν μια… έξτρα μεταγραφή του καλοκαιριού. Παιδί με τεράστια καριέρα και σημαντικό όνομα. Αλλά στα ποδοσφαιρικά του «τελειώματα» και με πολλούς τραυματισμούς. Έπαιξε αρκετά ματς, σε κάποια πήγε καλά. Αλλά σαφώς όσο πέρναγε ο καιρός δυσκολευόταν όλο και περισσότερο. Τελικά τον Ιανουάριο συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του και έφυγε σαν κύριος.

ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΓΟΥΑΚΑΣΟ

goua.jpg

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά όχι και χαρακτήρας. Δημιούργησε αρκετά προβλήματα εντός της ομάδας και ειδικά σε επίπεδο συμπεριφοράς όταν άρχισαν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν αδύνατο να συνεχίσει, οπότε παραχωρήθηκε δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο (τελικά έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι).

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΣΑΜΠΑ

sampa.jpg

Ο Αφρικανός αμυντικός που θύμιζε… μπασκετμπολίστα λόγω ύψους και παλαιστή λόγω όγκου. Έκανε κάποιες συμμετοχές στο «τριφύλλι» (είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2016) αλλά άρχισαν γρήγορα να βγαίνουν οι ενοχλήσεις και οι τραυματισμοί. Άλλωστε οι επεμβάσεις στην μέση του… φρέναραν την καριέρα που έτσι κι αλλιώς έφτανε στο τέλος της. Το κατάλαβε κι ο ίδιος, με αποτέλεσμα τον Γενάρη να συμφωνήσει να «λύσει» το συμβόλαιό του και να φύγει.

ΒΙΚΤΟΡ ΙΜΠΑΡΜΠΟ

impa.jpg

Περίπτωση απ’ τις λίγες… Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα… σκασμό λεφτά για να τον αποκτήσει ως δανεικό απ’ την Κάλιαρι. Το παιδί, όμως, βαριόταν να παίξει από ένα σημείο και μετά. Την μία είχε ενοχλήσεις, την άλλη… περπατούσε, την τρίτη αρνιόταν να ταξιδέψει στην Λάρισα. Αποκορύφωμα η χωρίς άδεια παραμονή του στην Κολομβία μετά τα Χριστούγεννα. Τότε που έλεγε πως είναι άρρωστος ενώ φωτογραφιζόταν σε διάφορα γλέντια! Τελικά «έσπασε» ο δανεισμός του και έφυγε, χωρίς να προσφέρει τίποτα, τη στιγμή που χρέωσε την ομάδα ένα «σκασμό» λεφτά.



O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved