Ιστορικό καρέ για τον Παναθηναϊκό! (photos+videos)

Το Onsports συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις τέσσερις νίκες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού σε διάστημα οκτώ ημερών!

Ένα… καρέ που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν έχει επαναληφθεί στην ιστορία, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή για τον Παναθηναϊκό. Μετά και τη νίκη της Κ17 στο αντίστοιχο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ (2-0), οι «πράσινοι» επικράτησαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των «ερυθρόλευκων» και… έγραψαν ιστορία. Το «τριφύλλι» νίκησε σε Παίδες, Εφήβους, Νέους και στο ντέρμπι των ανδρών για τη Super League επιτυγχάνοντας ένα σπάνιο επίτευγμα! Μάλιστα, αυτό ήρθε σε μια εποχή όπου ο Παναθηναϊκός μαστίζεται από σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, την ίδια ώρα που ο ΟΣΦΠ θεωρείται – και όχι άδικα λόγω των δεκάδων εκατομμυρίων που κέρδιζε τα προηγούμενα χρόνια από τη συμμετοχή του στο Champions League – η πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα στη χώρα. Παρόλα αυτά, όσο υπάρχει το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, αυτό μετράει διπλά στις μάχες «πράσινων» και Πειραιωτών με τους πρώτους να βγαίνουν νικητές κατά… κράτος.

Από το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρέθηκαν αντιμέτωποι τέσσερις φορές στο ποδόσφαιρο και όλες στο τέλος βρήκαν νικητές τα… παιδιά με τα πράσινα. Οι Παίδες επικράτησαν 5-2, οι Νέοι 1-0, οι Άνδρες 1-0 και οι Έφηβοι 2-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το ιστορικό… πράσινο καρέ. 

Το Onsports συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις τέσσερις σερί νίκες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών και τις παρουσιάζει!

Σάββατο 28 Οκτωβρίου – Κ15 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 5-4

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι «πράσινοι» Παίδες που μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, δεν άφηναν ούτε… μισή μονομαχία να πάει χαμένη και επιβλήθηκαν πλήρως του αντιπάλου τους παίζοντας εξαιρετικά από το ξεκίνημα ουσιαστικά της αναμέτρησης. Κάπως έτσι το σκορ έφτασε στα επίπεδα του 4-0 στο 33’! Στο 4’ ο Τζαβίδας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 12’ ο Τσοντάκης «έγραψε» το 2-0 εκμεταλλευόμενος εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας και πλασάροντας εύστοχα. Το 3-0 σημείωσε και πάλι ο Τσοντάκης με σουτ στο 22’ και το… καρέ συμπληρώθηκε από τον Δημοσθενιάδη στο 33’. Ο Ολυμπιακό έδειξε σημεία ζωής μειώνοντας σε 4-1 στο 38’ με τον Κίτσο και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη το «τριφύλλι» ξαναχτύπησε νωρίς με τον Τσοντάκη να κάνει το χατ-τρικ και να σημειώνει το 5-1 στο 43’. Στα τελευταία 30 λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προσπαθώντας αρχικά να μειώσουν και εν συνεχεία να μπουν και πάλι στην αναμέτρηση πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 15 λεπτά. Ο Ντόη στο 50’ και στο 65’ και ο Παπανικόπουλος στο 62’ έφεραν το σκορ στο 5-4 που έμελλε να είναι και το τελικό καθώς οι προσπάθειες των «κόκκινων» να πετύχουν κάτι περισσότερο δεν απέδωσαν και ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη νίκη με το εντυπωσιακό αυτό σκορ παίρνοντας παράλληλα και τους τρεις βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γογουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης (66’ Πουλιάνος), Κωστόπουλος, Τζαβίδας (28’ λ.τρ. Αρσενίου, 73’ Σούγρας), Κρυπαράκος (62’ Ζαφείρης), Τσοντάκης (79’ Αυγερινός Φ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης (56’ Γαρμπής), Κατσόγιαννης (45’ Λιοφάγος) , Σπυριδάκης (45’ Κασέμι), Ντόη, Κίτσος, Πάστρας (37’ Συρμής). Σταμούλης, Λιάτσος (50’ Παπανικόπουλος) , Καραπαναγιωτίδης.


Σάββατο 28 Οκτωβρίου – Κ20 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0

Ο Παναθηναϊκός μετά από 8 αγώνες στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας έμεινε αήττητος και νίκησε και τον ΟΣΦΠ στο Κορωπί, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο που είχαν πετύχει οι Παίδες. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι αλλά χρειάστηκαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν το προβάδισμα και τη νίκη.


Στο 41’ ο Μπουζούκης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ ενώ στο 79’ ο Χατζηγιοβάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 80’ ωστόσο ο Θεοχάρης βρήκε την ευκαιρία να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει στον Παναθηναϊκό τη μεγάλη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Ζωγραφάκης, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Θεοχάρης, Κουντουργιώτης (62’ Καλομοίρης), Εμμανουηλίδης (84’ Βλαχόπουλος), Σέχου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωάννης (82’ Τσιριγώτης), Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βοΐλης, Κηπουρός (61’ Βάρκας), Βρουσάι.


Σάββατο 28 Οκτωβρίου – Super League Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0

Δεν ήταν αναμφίβολα ένα ντέρμπι όπως όλα τα υπόλοιπα. Ο Παναθηναϊκός στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του, περίμενε στην κατάμεστη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό που ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να επιστρέψει στις νίκες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του είχαν άλλη άποψη, όμως, και πήραν ακόμα μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι στο «σπίτι» τους.


Το γκολ της νίκης ήρθε στο57’ από τον Λούκας Βιγιαφάνιες, με τη Λεωφόρο να παίρνει… φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως δεν έγινε το παραμικρό και δεν άναψε καν ούτε ένας πυρσός, σε ένα ντέρμπι που ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου και το φινάλε του βρήκε τον κόσμο να τραγουδάει εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ, την ομάδα ένα… κουβάρι μπροστά στη Θύρα 13 και τους Πειραιώτες να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Βιγιαφάνιες (83’ Καμπέσας), Λουντ, Χίλιεμαρκ (87’ Κουτρουμπής), Μολίνς (68’ Μουνιέ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρης, Οτζίτζα (77’ Ζιλέ), Ρομαό, Πάρντο (74’ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Ανδρούτσος (65’ Καρσελά), Εμενίκε


Κυριακή 5 Νοεμβρίου – Κ17 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

Το τελευταίο, χρονικά, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μέσα σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας. Οι Έφηβοι των δυο ομάδων συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (05/11) στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, με τους «πράσινους» να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση, να κερδίζουν 2-0 και να ολοκληρώνουν ένα εντυπωσιακό… καρέ για το «Τριφύλλι».


Οι «πράσινοι» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου με τη νίκη τους προσπέρασαν τους Πειραιώτες και είναι πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς σε επτά αγώνες! Μόλις στο 6’ ο Ηλιάδης με απευθείας κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ στο Κορωπί, ενώ στο 77’ ο Αθανασόπουλος με γκολάρα από τα 45 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το «τριφύλλι»!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Μαυρουδής (87′ Καλαμπόκας), Ηλιάδης (63′ Σπίνος), Τζαβίδας (82′ Τσιμποκας), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (90′ Κώστας), Σαμαράς (65′ Ζαγαρίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης (74′ Γεωργαντής), Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Τσακίρης (82′ Μούγιος), Ράμα (54′ Ζαχαράκης), Μπουλλάρι, Φέκκας, Κοτσιανούλης (54′ Νικολής)


SHARE
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved