ΠΑΟΚ-Άρης: Το ντέρμπι του instagram!

ΠΑΟΚ-Άρης: Το ντέρμπι του instagram!

Από την Super League και τις επικές «μάχες» που άφησαν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο Instagram και στην κόντρα των social media!

Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ΠΑΟΚ και Άρης στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν την περίοδο 2013-2014 όπου ο «Δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε των «κίτρινων» με 3-1 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και την 29η αγωνιστική, όπου οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης».

Εκείνη τη σεζόν διεξήχθη πρωτάθλημα χωρίς την παρουσία της ΑΕΚ ενώ ο Άρης γνώρισε τον τρίτο υποβιβασμό του και για πρώτη φορά ως ουραγός, έχοντας μεσολαβήσει μόνο 9 χρόνια από τον δεύτερο υποβιβασμό του. Από τότε οι «κίτρινοι» προσπαθούν να βρουν την χαμένη τους αίγλη και να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια. Και μπορεί οι «μάχες» του παρελθόντος να μην υπάρχουν δεδομένα, μιας και δεν αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορεί να υπάρξει ντέρμπι στο… Instagram! Και εκεί η μάχη των like καλά κρατεί!

«Βόμβα» στο Βικελίδης και χαμός στο διαδίκτυο

Είναι γνωστή σε όλους η αδυναμία του Γιώργου Σαββίδη στον Λάζαρο Λάμπρου. Έτσι λοιπόν ο γιός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το γκολ και την ασίστ του στο ματς του Πανιωνίου με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 2-1 αποθέωσε τον 19χρονο Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στους «κυανέρυθρους» με τη μορφή δανεισμού.

«Καλόόόό. Προσευχηθείτε για τον Λάζαρο Λάμπρου», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Χρήστος Μπούρμπος να έχει πέσει στο έδαφος.

1

«Έτσι το έβαζα κι εγώ»

Φυσικά δεν άργησε η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη στον Γιώργο Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» με ανάρτησή του στο Instagram πόσταρε ένα στοπ καρέ από το ξεκίνημα της φάσης, η οποία οδήγησε στο γκολ του Λάμπρου, από όπου προκύπτει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

«Στον Μπαοκ χαίρονται για τους παίκτες τους. Έτσι κι εγώ θα το έβαζα!!», ήταν το σχόλιο του Θεόδωρου Καρυπίδη.

2

«Μήπως να κάλυπτες τα χρέη σου;»

Το ντέρμπι, όπως ήταν λογικό άναψε για τα καλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων συνεχίστηκε. Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε ο Καρυπίδης και πρόσθεσε το μήνυμα: «Καλύτερα θα ήταν να έβαζες λίγα χρήματα στην ομάδα σου ή μήπως καλύτερα θα ήταν να έβαζες χρήματα για να καλύψεις τα χρέη σου;». Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί. Ο γιος του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και με μια νέα ανάρτηση πάνω στην επίμαχη φάσης έγραψε: «Κύριε "πρόεδρε" τουλάχιστον μάθε να σχεδιάζεις γραμμές, ρε».

3a

3b

«Τουλάχιστον τα λεφτά είναι δικά μου»

Ο Καρυπίδης, από ότι φαίνεται είναι πάνω από ένα κινητό όλη την ώρα και τοποθετήθηκε εκ νέου για τις αναρτήσεις του Σαββίδη. Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης ανέβασε νέα φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Τουλάχιστον τα λεφτά είναι δικά μου. Καλύτερα να μην μιλάς γιατί εγώ εάν μιλήσω κάποιοι θα κρυφτούν Γιωργάκη! Να θυμάσαι πως σε αυτήν την ζωή συναντιόμαστε τουλάχιστον δύο φορές».

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε απάντηση από τον Γιώργο Σαββίδη. Αλλά εδώ είμαστε στο Onsports για την αναρτήσουμε!

4



Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved