Η ΑΕΚ μεγαλώνει: Από τη Γ' Εθνική στο «Σαν Σίρο»!

Η ΑΕΚ μεγαλώνει: Από τη Γ' Εθνική στο «Σαν Σίρο»!

Η αξία του τεράστιου βαθμού στο Μιλάνο, η πρόοδος που δείχνει η ΑΕΚ και τα πολλαπλά κέρδη της επικής βραδιάς στο «Σαν Σίρο»

Πριν τρεις αγωνιστικές σεζόν η ΑΕΚ δεν ήταν καν στην Super League. Ταλαιπωρήθηκε από την περιπέτεια της στα γήπεδα της Γ' Εθνικής, επέστρεψε στην Super League και πλέον είναι σε θέση παίρνει αποτέλεσμα στο «Σαν Σίρο».

Η πρόοδος που δείχνει η Ένωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Για μια ομάδα που την τελευταία τετραετία κάνει μόνο βήματα μπροστά, η εξέλιξη της δείχνει πως υπάρχει πλάνο και όραμα.

Όλα όσα στερήθηκε από λάθη και εγκληματικές παραλείψεις παλιότερων διοικήσεων, επανέρχονται στα πόδια της. Και στο Μιλάνο πιστοποιήθηκε πως η ΑΕΚ μεγαλώνει. Όχι γρήγορα, αλλά με αργά σταθερά βήματα.

Πρώτα έπεσε στα τάρταρα. Μετά σηκώθηκε στα πόδια της. Η επιστροφή της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν αναμενόμενη για το brandname της, όχι όμως και δεδομένη.

Η αγωνιστική της εξέλιξη ήταν θέμα χρόνου έχοντας σταθερή διοίκηση πια. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, η πρώτη θέση στα play offs, οι μεγάλες νίκες και η ευρωπαϊκή συμμετοχή της σε ομίλους.

Η χθεσινή βραδιά στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν των 200 εκατ. ευρώ για καλοκαιρινές μεταγραφές επανέφεραν την ΑΕΚ ξανά στο ευρωπαϊκό στάτους.

Ο ελληνικός κορμός

Αποτελέσματα σαν αυτό με την Μίλαν σε καθορίζουν ως ομάδα και φτιάχνουν παράλληλα και τον κόσμο. Το κυριότερο όμως είναι πως η ΑΕΚ διαθέτει πλέον κι έναν δυνατό κορμό Ελλήνων παικτών πάνω στους οποίους ο Μανόλο Χιμένεθ «χτίζει». Μην ξεχνάτε άλλωστε πως οι Ανέστης, Τζανετόπουλος, Μπακάκης και Μάνταλος φορούν τα κιτρινόμαυρα από την Football League και πλαισιώνονται πια από ξένους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ανταμ... Δέλλας

Εάν είναι κάτι πέραν την τεράστιας εμφάνισης του Ανέστη, που έδωσε και απαντήσεις και παράλληλα δείχνει την τάση του Έλληνα κίπερ για την καθιέρωσή του σε υψηλό επίπεδο, που έβγαλε μάτια τότε η απάντηση ακούει στο όνομα Άνταμ Τζανετόπουλος. Πήρε την ευκαιρία και απέδειξε πως η ΑΕΚ διαθέτει έναν στόπερ που μπορεί να σταθεί κόντρα σε παίκτες κλάσης και πρόλαβε τον εφιάλτη της Γ' Εθνικής.

Το πλάνο του Χιμένεθ

Το 3-5-2 του Χιμένεθ απέδωσε καρπούς. Ο Ισπανός αν και είχε απουσίες κυρίως στην άμυνα επέλεξε τα κατάλληλα πρόσωπα και ο σχηματισμός του βγήκε. Η ΑΕΚ στο Μιλάνο δεν ταμπουρώθηκε επειδή ο προπονητής δεν επιχείρησε να ταμπουρώσει την ομάδα, αλλά να διεκδικήσει και να παλέψει. Και κέρδισε εκτός από τον βαθμό και τον Τζανετόπουλο.



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved