Ποδόσφαιρο και σκάνδαλα σεξ: Ένα μεγάλο «κρεβάτι»

Ποδόσφαιρο και σκάνδαλα σεξ: Ένα μεγάλο «κρεβάτι»

Πέντε ποδοσφαιριστές, μία γνωστή τριάδα και μία ολόκληρη ομάδα που πρωταγωνίστησαν σε σκάνδαλα του σεξ

Το σίριαλ Ματιέ Βαλμπουενά όπως όλα δείχνουν έχει πολλά ακόμα επεισόδια, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να δείχνει πιο ένοχος από ότι αρχικά ήταν. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε να έχει στο κινητό του μέρος από το επίμαχο sex tape με το οποίο εκβιάστηκε ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Γαλλίας και αν κριθεί ένοχος δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για συνεργία.

Ο Σισέ μαζί με τον Μπενζεμά είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει – αρνητικά -  το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν είναι και οι μόνοι που το έχουν καταφέρει. Κάτω σου έχουμε μαζέψει μια λίστα από πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποδείχτηκαν πολύ ζαβολιάρηδες, ακόμα και αν αυτό που έκαναν ήταν σε βάρος φίλων εκτός από συζύγων. 

 

Τζον Τέρι

john terry vs wayne bridge wife 1671702820

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μπορεί να ήταν ο ηγέτης της Τσέλσι, ο Τζον Τέρι ωστόσο ήταν (και είναι) απόλυτος αρχηγός των «μπλε». Ότι έκανε εκείνος ήταν, είναι και θα είναι νόμος. Η σχέση του με τη γυναίκα του κολλητού του, Γουέιν Μπριτζ έγινε πρώτο θέμα στη  Αγγλία, σε σημείο που να μισιούνται πλέον θανάσιμα. Θυμήσου μόνο ότι ο Μπριτζ δεν δέχτηκε να του δώσει το χέρι σε ματς Τσέλσι – Σίτι, ενώ αποσύρθηκε και από την Εθνική Αγγλίας για να μην παίζει μαζί του. Το αποκορύφωμα ήταν το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε. «Πώς λέγεται το αγαπημένο τραγούδι του Τέρι; Under The Bridge (των Red Hot Chili Peppers)».

 

Γουέιν Ρούνεϊ

wayne

Το άλλοτε «διαμάντι» του αγγλικού ποδοσφαίρου άκουγε τα εξ αμάξης για τη σχέση του με τον Κόλιν ΜακΛάφιν. Όλα τα σκανδαλοθηρικά έλεγαν ότι τον κάνει ότι θέλει. Τελικώς ο Ρούνεϊ απεδείχθη πιο… ατακτούλης από ότι φαινόταν καθώς τη μία τον έπιασαν να βγαίνει από οίκο ανοχής, μια άλλη τον έπιασαν με μία… γιαγιά, ενώ πρόσφατα απεδείχθη ότι πλήρωσε δύο συνοδούς για να περάσουν μια… υπέροχη νύχτα. Τι έγινε τελικά με την Κόλιν όμως. Τον άφησε; Όχι βέβαια. Τόσα λεφτά δεν τα αφήνεις. 

 

Ράιαν Γκιγκς

scandal

Τόσα χρόνια όλοι είχαν να λένε για το πόσο άψογος οικογενειάρχης είναι. Και μια μέρα βγαίνει στη φόρα ότι διατηρεί για οχτώ χρόνια κρυφή σχέση με τη σύζυγο του αδερφού του! Από τότε όλοι τα έβαλαν με αυτόν, ωστόσο η αγάπη των φιλάθλων της Γιουνάιτεντ ήταν πολύ μεγάλη για ένα κέρατο οχτώ ετών να την χαλάσει.

 

Ντίνο Ντρμπιτς

drbic

Τον θυμάσαι τον… σέξι Ντίνο; Ναι, τον Κροάτη που πέρασε για το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11 στην ΑΕΚ του Χιμένεθ. Δεν πειράζει αν δεν τον θυμάσαι – δεν έπαιξε και πολύ – ωστόσο το σκάνδαλο για το οποίο τον έδιωξαν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μείνει αθάνατο στις σελίδες του κροατικού συλλόγου.

Ποιος ήταν αυτός; Τον έπιασαν να κάνει σεξ στο κέντρο του γηπέδου της ομάδας με γνωστή συγγραφέα. Μάλιστα η σύζυγός  του – ναι, ήταν και παντρεμένος – ισχυρίζεται ότι ο Ντρμπιτς το είχε οργανώσει τόσο καλά που είχε ενεργοποιήσει τους προβολείς για να μπορούν να βλέπουν τι κάνουν! Ωραίος ο Ντίνο…

 

Το… τρίο Λάμπαρντ-Φέρντιναντ-Ντάιερ

triada

Ήταν το 2000 όταν οι τρεις παραπάνω πήγαν στην Κύπρο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων. Πέρναγαν τόσο καλά (μπορείς να φανταστείς πώς) που αποφάσισαν να… βιντεοσκοπήσουν τη «διασκέδασή» τους. Επειδή όμως ήταν μικρά παιδιά, έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν το βίντεο σε λάθος χέρια. Και κάπως έτσι το 2004 το βιντεάκι έπαιξε παντού…

 

Μια ολόκληρη Εθνική ομάδα

Israel national team jpost

Το 1999 το Ισραήλ πάλευε για την είσοδό του στο Euro 2000 παίζοντας μπαράζ εναντίον της Δανίας εντός έδρας του. Ο πρώτος αγώνας έληξε με το εμφατικό 5-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, ωστόσο η προβληματική κατάστασή τους συνεχίστηκε και στη ρεβάνς με τους Δανούς να παίρνουν την πρόκριση με 3-0, και συνολικό σκορ 8-0!

Η τραγική απόδοση προκάλεσε ερωτηματικά στην ομοσπονδία η οποία διεξήγαγε έρευνα, ανακαλύπτοντας ότι οι ποδοσφαιριστές έφερναν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο τους την παραμονή των αγώνων. Τέσσερις παίκτες τιμωρήθηκαν για το παράπτωμά τους, ωστόσο ευτυχώς για αυτούς τα ονόματά τους δεν διέρρευσαν ποτέ στο κοινό.

 

Τζορτζ Μπεστ

best

Από έναν τύπο που δεν έπαιρνε τη ζωή του στα σοβαρά δεν το λες και έκπληξη το ότι βρίσκεται στη λίστα. Ο άσος της Γιουνάιτεντ, ο τύπος που πήγε σκνίπα στο γάμο του και δεν θυμόταν καν το όνομα της γυναίκας του, ενεπλάκη σε πολλά σκάνδαλα σεξ στην καριέρα του. Το πιο γνωστό ήταν όταν τον έπιασαν… στην πράξη μισή ώρα πριν τον μεγάλο αγώνα απέναντι στη Λιντς Γιουνάιτεντ!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορούμενος ο Σισέ για το ροζ σκάνδαλο!

Κατηγορούμενος ο Σισέ για το ροζ σκάνδαλο!

Champions League: Ποιο είναι το καλύτερο γκολ της πρώτης φάσης;

Champions League: Ποιο είναι το καλύτερο γκολ της πρώτης φάσης;

Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved