Προπονητές σε απόγνωση!

Προπονητές σε απόγνωση!

Η απαγόρευση κατανάλωσης μπέργκερ στους παίκτες της Λέστερ από τον Ρανιέρι, μετά από κάθε ματς, φέρνει στο μυαλό μας πολλούς «άκυρους» κανόνες που επέβαλλαν στο παρελθόν ξένοι προπονητές

Κάθε προπονητής όταν πατάει το πόδι του σε μια καινούρια ομάδα, προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Για αυτό και μπαίνουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να τους τηρούν όλοι για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Κάποιες φορές όμως οι προπονητές ξεφεύγουν και τσιτώνουν τα πράγματα περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Τις μουρμούρες πάντως των παικτών δεν τις γλιτώνουν ενώ σίγουρα όλοι εμείς οι… απ’ έξω παίρνουμε τροφή για γέλιο μέχρι δακρύων!

Τι Γκουαρδιόλα, τι Πόποτας!

Το «εμπρός-πίσω» του δημάρχου του Κολοκοτρωνιτσίου Περιάνδρου Πόποτα από γνωστή τηλεοπτική σειρά αποφάσισε να μιμηθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάνστεστερ Σίτι. Ο Καταλανός τεχνικός έχει απαγορεύσει την χρήση κάθε είδους σχετιζόμενο με την τεχνολογία από τους παίκτες του, όσες ώρες βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο! Από ότι φαίνεται όμως δεν έχει τσακωθεί με την τεχνολογία αλλά και με την πολυτέλεια! Όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα δεν επέτρεπε στους παίκτες του να πηγαίνουν στην προπόνηση με σπορ πολυτελή αυτοκίνητα.

2 copy

Τα… έβαλε με τον «Πίκατσου» ο Μουρίνιο

Το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας Pokemon Go είχε προκαλέσει παγκόσμια τρέλα, τόση που ακόμα και τα μουσεία και τα νεκροταφεία (!) ανά τον κόσμο είχαν βγάλει ανακοινώσεις απαγορεύοντας στους επισκέπτες να παίζουν το video game στις εγκαταστάσεις τους. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση του Μουρίνιο, που δεν επέτρεψε στους «κόκκινους διάβολους» της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να ασχολούνται με το Pokemon Go.

«Έκοψε» τα γαλλικά για μην αρχίσει τα… γαλλικά

Ο πρώην προπονητής της Αστον Βίλα, Ρεμί Γκαρντ ήταν γνωστός για τις ιδιορρυθμίες του. Οι παραξενιές του ήταν τόσες πολλές και μεταξύ άλλων δεν επέτρεπε στους παίκτες του να μιλούν... γαλλικά στα αποδυτήρια των «χωριατών». Οι φήμες λένε πως όταν άκουσε κάποιον άρχισε τα άλλα… γαλλικά και το περιστατικό σταμάτησε εκεί!

Θεατές στο «This is Anfield»

Μια παλιά συνήθεια που κρατούσε χρόνια στο Anfield «έκοψε» ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας επέβαλλε στους παίκτες του να μην ακουμπούν το λογότυπο «This is Anfield» όταν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ο κόσμος όταν το έμαθε πάντως εξέφρασε την δυσαρέσκεια του αλλά του Κλομπ δεν του… κάηκε καρφί!

4 copy

«Κομμένα» παντόφλες,  μανιτάρια και ακουστικά!

Στην Αγγλία έγινε ολόκληρο θέμα με την απαγόρευση του Καπέλο στους παίκτες της εθνικής ομάδας να
φορούν σορτσάκια και παντόφλες. Στην απόφαση του αυτή βρήκε συμμάχους πολλούς… σχεδιαστές της υψηλής ραπτικής αλλά και πολέμιους, τους παίκτες που αναζητούσαν λίγη άνεση. Ο Νιλ Λένον από την άλλη, σαν άλλος λοχαγός των ειδικών δυνάμεων που ήταν σε άσκηση με νεοσύλεκτους, όσο εργαζόταν στην Μπόλτον ήθελε τους παίκτες να μην φορούν τίποτα στο κεφάλι τους για να προστατευτούν από το κρύο. Λίγο βορειότερα και στην Ιρλανδία ο Τζοβάνι Τραπατόνι, είχε απαγορεύσει στους παίκτες της εθνικής ομάδας να καταναλώνουν... μανιτάρια!

Φήμες λένε ότι την είχε πατήσει πιο μικρός και οι δικοί του τον έτρεχαν στα νοσοκομεία. Τώρα το κόλλημα του πρώην προπονητή της Στουτγκάρδης να φορούν οι παίκτες του ακουστικά όταν είναι μέσα στο λεωφορείο, αλλά όχι όταν βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο δεν μπόρεσε κανείς να την καταλάβει!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα «στολίδια» του Πανόπουλου που άφησαν εποχή

Τα «στολίδια» του Πανόπουλου που άφησαν εποχή

Οι ελληνικοί πανηγυρισμοί που δίχασαν

Οι ελληνικοί πανηγυρισμοί που δίχασαν

Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved