Κάν' το σαν τον Μπράμος! (photos+videos)

Κάν' το σαν τον Μπράμος! (photos+videos)

Ο Μάικ Μπράμος συνεχίζει να... πυροβολεί από τα 6.75 τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού και μετά τα 7/9 τρίποντα κόντρα στην Καντού στην Ευρωλίγκα συνέχισε στο ίδιο... μοτίβο και απέναντι στον Πανελευσιανικό για την Α1 πετυχαίνοντας 4/5.

Με αφορμή τη φόρμα που έχει βρει ο Μπράμος στο έτσι και αλλιώς «δολοφονικό» σουτ που διαθέτει, το Onsports παρουσιάζει μεγάλες βραδιές που έμειναν στην ιστορία εξαιρετικών σουτέρ σαν τον γκαρντ των «πρασίνων»!

Ήταν γνωστό ότι ο Μπράμος είναι ένας παίκτης που το δυνατό του σημείο είναι το καλό του σουτ έξω από τα 6.75, απλά μέχρι την αναμέτρηση με την Καντού δεν του έβγαινε. Φαίνεται, όμως, πως τώρα βρήκε τον καλό εαυτό του και πλέον βρίσκεται σε φόρμα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να εύχεται να συνεχίσει έτσι ο 25χρονος άσος.

Οι επιδόσεις του Μπράμος εσχάτως μας θύμισαν εξαιρετικές μέρες μεγάλων παικτών που έχουν περάσει είτε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα είτε από το ΝΒΑ και άφησαν το στίγμα τους με τα τρίποντά τους.

Μίρζα Τελέτοβιτς: Σουτάρω από παντού και... δε με νοιάζει!

Δεν... νοιάζεται ποιος τον μαρκάρει ή από ποια απόσταση θα σουτάρει, απλά το κάνει χωρίς κανένα ενδοιασμό. Ο Μίρζα Τελέτοβιτς είναι από τους παίκτες που παίρνει περισσότερες από το συνηθισμένο προσπάθειες έξω από τα 6.75 και αρκετές από αυτές δικαιώνεται. Άλλες... σπάει τα στεφάνια, αλλά έχει προσφέρει και σπουδαίες βραδιές σαν και αυτές που ακολουθούν.

9/13 τρίποντα στις 15/12/2010 με την Κάχα Λαμποράλ εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας

8/14 τρίποντα στις 10/12/2009 με την Ταού Κεράμικα -νυν Κάχα Λαμποράλ- εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Σαούλιους Στομπέργκας: Ο... απόλυτος Λιθουανός!

Οι Λιθουανοί είναι γνωστοί για το γρήγορο και πάνω από όλα «φαρμακερό» τους σουτ και ο Σαούλιους Στομπέργκας ήταν ένας από αυτούς. Με στυλ που μοιάζει με αυτό του Ραμούνας Σισκάουσκας για αυτούς που δεν τον πρόλαβαν, ο Στομπέργκας πέτυχε το... απόλυτο σε μια βραδιά, αυτή κόντρα στην ΑΕΚ με την Ταού Κεράμικα στις 4/4/2001 για την Ευρωλίγκα με 9/9 τρίποντα. Πλέον έχει σταματήσει το μπάσκετ, αλλά όλοι οι φίλοι του αθλήματος θα τον μνημονεύουν για χρόνια και ειδικά για κάτι τέτοιες στιγμές του.

Τερέλ ΜακΙντάιρ: Άριστα... 10!

Είναι γνωστό ότι στη βραδιά του μπορούσε να διαλύσει μόνος του έναν αντίπαλο. Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ είναι ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και το αξιοσημείωτο με αυτόν είναι ότι το ύψος του (1.75) δεν τον εμπόδισε από το να κάνει μεγάλη καριέρα στα ιταλικά παρκέ και να έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα τρίποντα σε έναν αγώνα (10/10). Αυτόν με τη φανέλα της Ρέτζιο Εμίλια εναντίον της Βιντιβίτσι Μπολόνια.

Πέτζα Στογιάκοβιτς: Σουτ για... φίλημα!

Είναι τιμή μας που ένας παίκτης σαν και αυτόν έμαθε το μπάσκετ ή τουλάχιστον ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους σουτέρ όλων των εποχών που διέπρεψε και στο ΝΒΑ. Μπορούσε να «σκοτώσει» με το φαρμακερό του σουτ οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα. Είχε πραγματικά χέρι αλφάδι ο Σέρβος και η μακρινή απόσταση ήταν η ειδικότητά του. Στις 6/11/2007, ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε 10/13 τρίποντα σε αναμέτρηση των Νιου Ορλίν Χόρνετς με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κόμπι Μπράιαντ: Next best... Jordan

Το 2003 ο Κόμπι Μπράιαντ πετύχαινε 12/18 τρίποντα σε αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Σιάτλ Σούπερ Σόνικς και έκανε ρεκόρ στο ΝΒΑ. Είναι ίσως το... next best thing μετά τον Μάικλ Τζόρνταν στο παγκόσμιο μπάσκετ και τα κατορθώματά του το αποδεικνύουν. Αυτό που τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό, όμως, είναι ότι είναι σε όλα καλός, όχι μόνο στα τρίποντα και φυσικά ούτε αυτά δεν του... ξεφεύγουν.

Ρέι Άλεν: Τρίποντο... εγγύηση!

Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που έχουν περάσει από το ΝΒΑ. Ο Ρέι Άλεν έκανε ρεκόρ τριπόντων στους τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο με τα 8/11 τρίποντα που έβαλε σε αγώνα αυτών του 2010 με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κάν' το σαν τον Μπράμος! (photos+videos)



Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved