Κοσμητική γυναικολογία LVR

Κοσμητική γυναικολογία LVR

Οι τεχνικές του LVR(laser vaginal rejuvenation) εφαρμόζονται με επιτυχία εδώ και 12 περίπου χρόνια και ξεκίνησαν από τον Dr.Matlock στο Los Angeles της Αμερικής. Περιλαμβάνουν συνοπτικά το LVR (πλαστική του κόλπου), DLV dsigner laser vaginoplasty ή (αιδιοπλαστική) και τελευταία το G-spot amplification (ενίσχυση του G spot στο γυναικείο κόλπο).

Αναπτύχθηκαν δε ταχέως και εξαπλώνονται ραγδαία παγκοσμίως καθώς ήρθαν να απαντήσουν σε μια τεράστια και σχεδόν μαζική ανάγκη των γυναικών ανεξάρτητα κοινωνικού status να ενισχύσουν τη συξουαλικότητά τους. Βασικά αυτό που πρόσφατα αλλάζει και κάνει αισθητή τη διαφορά στο χώρο είναι ότι παρέχονται στις γυναίκες σε επιλογές και πρωταρχικά η ενημέρωση σχετικά με τις ιατρικές δυνατότητες του τομέα.

Το τρίπτυχο γνώση-επιλογή-ιατρική επίτευξη είναι το συστατικό της επιτυχίας και παρέχεται πια άπλετα και στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει μια σειρά από χειρουργικές πράξεις ανώδυνες, απλές και ακίνδυνες στο σύνολό τους που έχουν ως στόχο την βελτίωση της σχέσης της γυναίκας με το ανατομικό κέντρο της σεξουαλικής πράξης και την βελτίωση της σεξουαλικότητας των ζευγαριών.

Πρακτικά και αναλυτικά περιλαμβάνει:

LVR(Laser vaginal rejuvenation). Αφορά γυναίκες που έχουν γεννήσει κολπικά μια η παραπάνω φορές και βιώνουν τη χαλάρωση του κόλπου που επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου και προέρχεται από την ρήξη της ευαίσθητης κολπικής περιτονίας καθώς και τον τραυματισμό των μυών του περινέου κατά την έξοδο του εμβρύου από τον γενετικό σωλήνα. Εξάλλου ενίοτε αλλά λιγότερο συχνά αφορά και άτοκες γυναίκες οι οποίες εκ κατασκευής οι κολπικοί ιστοί είναι χαλαροί και έτσι μειώνουν την ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της διείσδυσης στο σεξ.

H χαλάρωση είναι πολλές φορές ορατή και στην είσοδο του κόλπου όπου οι εσωτερικοί ιστοί και ελλείψει μυϊκής υποστήριξης εκστρέφονται προς τα έξω με αποτέλεσμα οι γυναίκες ή τα ζευγάρια πού έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες σχετικά με την οπτική εμφάνιση του επίμαχου σημείου να διαμαρτύρονται, δυστυχώς όμως τις πιο πολλές φορές σιωπηλά καθώς δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα αντίστοιχη κοινωνική ή ιατρική ανταπόκριση.

Χειρουργικά πραγματοποιείται μια αποκατάσταση της νεανικής ανατομίας κατά στρώματα (μυς, δέρμα κόλπου, βλεννογόνος) με την χρήση ενός ειδικού Laser με μήκος κύματος 980nn (νανόμετρα). Το πολύ υψήσυχνο από Laser κάνει τις τομές ιδιαίτερα ακριβείς, ανώδυνες και αναίμακτες ενώ ευοδώνει και την επούλωση και αναγέννηση των κολπικών ιστών κατά την αποκατάστασή τους. Πρακτικά η «σύσφιξη» του κόλπου γίνεται επιτευκτή με το «στένεμα» και αναπροσαρμογή τόσο του βλεννογόνου του κόλπου όσο και των υποκείμενων μυών τους οποίους η γυναίκα χρησιμοποιεί ενεργητικά κατά την επαφή αλλά και αισθάνεται εντονότερα τη διείσδυση από τον σύντροφο. Πρόκειται δηλαδή για ένα αποτελεσματικότερο «δούναι και λαβείν» κατά το σεξ, που αυξάνει την ικανοποίηση του ζευγαριού και βελτιώνει την ποιότητα της επαφής. Είναι ένα «χειρουργείο ημέρας» (outpatient) που οι γυναίκες παίρνουν εξιτήριο την ίδια ή το πολύ την επόμενη μέρα χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης ραμμάτων με επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες σχεδόν άμεσα και μόνο με αποχής σεξουαλικής επαφής 5-6 εβδομάδες.

DLV (Designer laser vaginoplasty)

Πρόκειται για ένα χειρουργείο που γίνεται πολλές φορές σε συνδυασμό με το LVR και είναι το κατεξοχήν χειρουργείο πλαστικής του γυναικείου αιδοίου, βελτιώνοντας αισθητικά την εξωτερική εμφάνιση των χειλέων του αιδοίου, της κλειτορίδας, της εισόδου του κόλπου αλλά και του περινέου, ολόκληρης δηλαδή της γεννητικής περιοχής. Συνεισφέρει όμως αποτελεσματικά στην ενίσχυση της σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας ή του ζεύγους, καθώς είναι γνωστό πως αυτή συνδέεται άρρηκτα με την ψυχολογία της γυναίκας-συντρόφου και με την αυτοπεποίθηση που επιφέρει η αισθητική τελειότητα στην ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτή περιοχή. Πραγματοποιείται δε αποκλειστικά με την χρήση laser σμιλεύοντας τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του κόλπου με απίστευτη ακρίβεια επιζητώντας την καλαισθησία και την συμμετρία των ανατομικών δομών του αιδοίου και του κόλπου. Αφορά βέβαια γυναίκες κάθε ηλικίας τόσο αυτές που έχουν εκ γενετής ανατομικές ασυμμετρίες ή υπερτροφία στα στοιχεία του αιδοίου αλλά και γυναίκες μετά από τοκετούς και τραυματισμούς του κόλπου. Είναι γνωστό εξ άλλου ότι με την πάροδο του χρόνου οι εξωτερικές δομές του αιδοίου (ιδιαίτερα μικρά και μεγάλα χείλη) υφίστανται γήρανση και διαφοροποίηση από την νεανική μορφή τους. Η ρίκνωση και η χαλάρωση των ανατομικών αυτών μυρίων αντιμετωπίζεται με το laser το οποίο διορθώνει, νεαροποιεί και επαναφέρει το νεανικό «look» της περιοχής με απόλυτα ελεγχόμενες ιατρικές μικροχειρουργικές μεθόδους. Συνδυαστικά εφαρμόζονται πλαστικές χειλέων αιδοίου, αφαίρεση λίπους από το εφηβαίο και τα τριχωτά μέρη του αιδοίου ή αντίθετα τοποθέτηση λίπους στα μεγάλα χείλη για διαμόρφωση και πλαστικοποίηση της μορφολογίας τους. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται εξάλλου και στην περιοχή της κλειτορίδας με αποκάλυψη των ευαίσθητων ιστών αυτής και βελτίωση της αισθητικότητας της κατά την επαφή. Όπως αναφέρεται και στην ονομασία της μεθόδου (designer) γίνεται επανασχεδιασμός με το laser με τρόπο ακριβή και ανώδυνο των ιστών του αιδοίου για την ικανοποίηση των αισθητικών αναζητήσεων της γυναίκας αλλά και την ως εκ τούτου ενίσχυση της σεξουαλικότητας και της ικανοποίησης του ζεύγους κατά το σεξ.

G-SPOT amplification

Πρόκειται περί τεχνικής που αναπτύχθηκε σχετικά πρόσφατα και αφορά υγιείς ανατομικά και σεξουαλικά γυναίκες που βιώνουν φυσιολογικά την κλιμάκωση και τον οργασμό κατά την επαφή, ίσως όμως όχι τόσο συχνά όσο θα επιθυμούσαν. Το περίφημο και πολυσυζητημένο σημείο G, που βρίσκεται στην πρόσθια πλευρά του γυναικείου κόλπου ενισχύεται και διογκώνεται με χρήση τοπικά, ειδικού κολλαγόνου και με τη βοήθεια ειδικής συσκευής τοποθέτησης χωρίς την ανάγκη αναισθησίας. Τεχνική ανώδυνη που οι μελέτες δείχνουν 86% αριθμητική αύξηση του αριθμού των οργασμών με την εφαρμογή της, διάρκειας 4-5 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή ακόμη και εφαρμογής διπλής δόσης, είναι απλά ένα ακόμη «έξυπνο» όπλο στα χέρια της μοντέρνας γυναίκας για το κυνήγι της κορύφωσης στο sex . Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Dr. Matlock "this is for girls to play".Πρόσφατα με την απόλυτη καθοδήγηση και αξιόπιστη εφαρμογή των μεθόδων του Dr. Matlock, ή Dr. 90210 ένα νέο κέντρο «κοσμητικής γυναικολογίας» έκανε τη διαφορά στον Ελλαδικό χώρο το LVRI Athens (laser vaginal rejuvenation institute of Athens), κατοικοεδρεύει στην κλινική «Λευκός Σταυρός» στο κέντρο της Αθήνας και φιλοδοξεί να βρίσκεται εφεξής και στο κέντρο των εξελίξεων του ευαίσθητου αλλά και τόσο περιζήτητου, καινούργιου ιατρικού αυτού χώρου.

Μια πλειάδα άριστα εκπαιδευμένων γιατρών, με τη συνεργασία γυναικολόγου (Κ.Π.Μυρίλλας), πλαστικού χειρουργού (Κα. Τελλίδου) και δερματολόγου (Κα. Τυμπανίδου), με την οργάνωση του διοικητικού στελέχους Κας. Άρτεμις Σαμανίου και με την αδιάκοπη καθοδήγηση προσωπικά του Dr. Matlock από το L.A. της California, προσφέρουν τις επιλογές και την γνώση στο Ελλαδικό κοινό και όχι μόνο.


Του Μυρίλλα Κωνσταντίνου

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Πηγή: doctors-web.gr



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved