Σύσφιξη Δέρματος - Μέθοδος Αναζωογόνησης - Σύστημα Palomar Lux 1540

Σύσφιξη Δέρματος - Μέθοδος Αναζωογόνησης - Σύστημα Palomar Lux 1540

Με την βοήθεια του πιο εξελιγμένου μηχανήματος Λέϊζερ, το σφιχτό δέρμα, σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμούμε, δεν αποτελεί πλέον ανάμνηση από την νεανική μας ηλικία.


Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στα μάτια, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στα μπράτσα. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συγκεκριμένες περιοχές ακόμα και με πολύωρη και επίμονη γυμναστική είναι δύσκολες να συσφιχτούν, πολύ περισσότερο δε αν υπάρχουν περιττά κιλά ή μια προχωρημένη ηλικία.

    *

      Πώς λειτουργεί το Palomar Skin Tightening;

Η κεφαλή του μηχανήματος μεταφέρει υπέρυθρο φως βαθιά μέσα στο δέρμα ερεθίζοντας την φυσική αντίδραση του οργανισμού για επούλωση. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένας νέος ιστός, μειώνοντας την χαλάρωση στα σημεία που έχει εφαρμοστεί η μέθοδος.

    *

      Τι κάνει αυτήν την θεραπεία να διαφέρει από τις άλλες;

Με άλλου τύπου παρόμοια μηχανήματα, πέφτει μόνο μία μεγάλη υπέρυθρη ακτίνα φωτός στο δέρμα. Αντιθέτως με αυτήν την μέθοδο, εφαρμόζεται μια κλασματική προσέγγιση, μεταφέροντας μια δέσμη φωτός από μικρές ακτίνες. Οι ακτίνες αυτές, με την σειρά τους δημιουργούν θερμές εστίες μέσα στο δέρμα και περιβάλλονται από μια ανέγγιχτη περιοχή. Αυτή λοιπόν η ανέγγιχτη περιοχή έχει ιστούς που επιτυγχάνουν μια πιο γρήγορη επούλωση.

    *

      Κατά πόσο ασφαλής και επώδυνη είναι αυτή η μέθοδος;

Με το συγκεκριμένο μηχάνημα, η σύσφιξη γίνεται πολύ πιο ασφαλής, έχει εμφανή αποτελέσματα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει καθόλου πόνος καθώς η πλάκα της κεφαλής διοχετεύει καθ' όλη την διάρκεια της εφαρμογής της έντονη αίσθηση ψύχους που εμποδίζει την αίσθηση του πόνου ή του καψίματος.

    *

      Τι να περιμένω μετά την θεραπεία;

Ακριβώς επειδή με την συγκεκριμένη μέθοδο επηρεάζεται με παλμικό φώς μόνο η περιοχή που επιθυμούμε να συσφίξουμε, η διαδικασία της ανάρρωσης είναι ταχύτερη. Με άλλα λόγια, μετά την θεραπεία συνεχίζουμε κανονικά τις δραστηριότητές μας.

    *

      Πόσο διαρκεί η κάθε εφαρμογή και πόσο το σύνολο της θεραπείας;

Η κάθε εφαρμογή δεν ξεπερνά συνήθως τα 20 λεπτά. Είναι απαραίτητο να γίνουν 4 εφαρμογές για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό διάστημα 4-6 εβδομάδων ανάμεσα στην κάθε εφαρμογή. Στο μεσοδιάστημα αυτό ο οργανισμός μας θα παράγει τους νέους του ιστούς που θα μας επιφέρουν την σύσφιξη.

Μέθοδος Αναζωογόνησης

    *

      Γιατί η μέθοδος αυτής της αναζωογόνησης του δέρματος είναι διαφορετική από τις άλλες;

Γιατί απλά με την μέθοδο αυτή, επιτυγχάνουμε τα μέγιστα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το Lux 1540 με τις κλασματικές μικροδέσμες φωτός που διαχέει, εισχωρεί βαθιά στο δέρμα και στο χώριον επιφέροντας ουσιαστικά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Η κλασματική και αναίμακτη προσέγγισή του συντομεύει τον χρόνο της θεραπείας αλλά και της αποθεραπείας χωρίς να αφήνει κοκκινίλες.

    *

      Πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος;

To Palomar Lux 1540 κλασματικό και αναίμακτο λέϊζερ διοχετεύει εστιασμένες μικροδέσμες φωτός, δημιουργώντας αιμοπηχτικές στήλες μέσα στο δέρμα. Αυτές οι στήλες ενθαρρύνουν μια φυσική διαδικασία ανάρρωσης, φτιάχνοντας νέους υγιείς ιστούς επιφέροντας ξανά την νεανικότητα στο δέρμα μας.

    *

      Ποιες περιοχές του δέρματος είναι εφαρμόσιμες;

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλες τις περιοχές του σώματός μας, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, του στήθους αλλά και στα χέρια και μπράτσα.

    *

      Γιατί να επιλέξω το σύστημα Palomar Lux 1540;

Ορισμένα μηχανήματα όπως το CO2 εφαρμόζουν τραυματικές μεθόδους οι οποίες αφαιρούν την επιδερμίδα και μέρος από το χώριον. Και ενώ αποφέρουν αποτελέσματα, τα μειονεκτήματά τους είναι κατά πρώτον οι κοκκινίλες που αφήνουν στο δέρμα και κατά δεύτερον, το δέρμα γίνεται πιο ευερέθιστο και υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης για πολλές εβδομάδες μετά την θεραπεία.

Με το σύστημα Palomar Lux 1540 δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Επομένως, επιστρέφει κανείς αμέσως στις καθημερινές τους δραστηριότητες του ανώδυνα και κυρίως ακίνδυνα. Επιπλέον, οι θεραπείες είναι ολιγόλεπτες και δεν απαιτούν παρατεταμένα ραντεβού. Τέλος ανάλογα με το πώς αντιδρά o κάθε οργανισμός, πολλοί άνθρωποι βλέπουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής.

Αποτρίχωση

    *

      Γιατί το σύστημα αποτρίχωσης Palomar διαφέρει από τα άλλα μηχανήματα τέτοιου τύπου;

Το σύστημα Palomar παλμικού φωτός προσφέρει την πιο ανώδυνη και οριστική λύση αποτρίχωσης. Κατά καιρούς, έχουμε όλοι δοκιμάσει λίγο-πολύ όλες τις κλασσικές μεθόδους αποτρίχωσης και με καμμία δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Το ξύρισμα για παράδειγμα, είναι ένας καθημερινός μπελάς κάνοντας την τρίχα αλλά και την επιδερμίδα μας σκληρή και άγρια. Επιπλέον, δημιουργεί σπυράκια και τρέφει κίνδυνο μολύνσεων. Από την άλλη, το κερί είναι πολύ επώδυνο και το αποτέλεσμά του διαρκεί λίγο καιρό. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέχρι την επόμενη αποτρίχωση με κερί δεν πρέπει να ξυρίζουμε την τρίχα. Τέλος, η ηλεκτρόλυση είναι αποτελεσματική, αλλά καθώς ασχολείται μόνο με έναν θύλακα κάθε φορά, είναι χρονοβόρο και επομένως μη πρακτικό για μεγάλες επιφάνειες.

Με το Palomar αντιθέτως, έχουμε μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

    *

      Είναι μόνιμη γιατί το συγκεντρωμένο παλμικό φως χαλαρώνει την τρίχα και εμποδίζουν τους θύλακες να ξανααναπτύξουν καινούργιες τρίχες.
    *

      Γρήγορη γιατί μικρές επιφάνειες όπως οι μασχάλες και το μουστάκι μπορούν να αποτριχωθούν μέσα σε 10 λεπτά. Ακόμα και μεγαλύτερες επιφάνειες όπως η πλάτη, τα πόδια, γύρω από το μπικίνι θέλουν λιγότερο από μισή ώρα.
    *

      Άνετο γιατί χάρη στα ψυχρά κύματα που διοχετεύει το παλμικό φως παραμένει ήπιο και ασφαλές για το δέρμα.
    *

      Βολικό, γιατί αντίθετα με το κερί δεν χρειάζεται να αφήνουμε την τρίχα αξύριστη μέχρι την επόμενη συνεδρία.

    *
          o

            Σε ποιες ηλικίες μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος;

Καθώς η μέθοδος είναι ασφαλής και φιλική προς το δέρμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα άτομα που επιθυμούν να καταπολεμήσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας.

    *

      Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος;

Κυριολεκτικά σε οποιαδήποτε περιοχή έχουμε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτου επιφάνειας, μικρής ή μεγάλης όπως στις μασχάλες, στο μουστάκι, στο στήθος, στην κοιλιά, στα χέρια, στα πόδια, στην πλάτη ακόμα και στα αυτιά (για τους άντρες).

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι σε αυτό το σύστημα αποτρίχωσης δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, απεναντίας έχει μόνο ατού, μετατρέπει την άλλοτε επώδυνη αποτρίχωση με λέιζερ σε μια ευχάριστη εμπειρία.

    *

      Πώς λειτουργεί το σύστημα παλμικού φωτός Palomar;

Η ειδική κεφαλή του μηχανήματος φιλτράρει φως από διαφορετικά σημεία του φάσματος. Διάφορες θεραπείες, όπως η μείωση της τριχοφυΐας ή η αφαίρεση κηλίδων απαιτούν φως από διαφορετικά μήκη κύματος. Με αυτήν την αποτριχωτική κεφαλή εκπέμπεται παλμικό φως στους θύλακες της τρίχας. Το φως απορροφάται από την χρωστική ουσία στα θυλάκια και μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα με την σειρά της αποδυναμώνει την τρίχα και καθιστά ανίκανους τους πόρους να σχηματίσουν καινούργιες τρίχες.

    *

      Τι συμβαίνει κατά την διάρκεια και μετά την θεραπεία;

Η διαφορά του συστήματος Palomar με άλλα αποτριχωτικά συστήματα είναι ότι την ώρα που από την κεφαλή εκπέμπεται η δέσμη φωτός πάνω στο δέρμα, εσείς αισθάνεστε μόνο μία ήπια αίσθηση θέρμης. Ουσιαστικά με το σύστημα αυτό ελαχιστοποιείται ο πόνος.

Μετά την θεραπεία, στην περιοχή που έχει εφαρμοστεί η μέθοδος, είναι πιθανόν να εξακολουθεί να υπάρχει τριχοφυΐα για λίγο καιρό. Δεν είναι όμως καινούργιες τρίχες αλλά παλιές που βγαίνουν από το δέρμα.

Γενικά όμως, ανάλογα και με τον τύπο της τρίχας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και σε συνδυασμό με το χρώμα της επιδερμίδας, χρειάζονται από 3 συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας.

    *

      Ποιες άλλες θεραπείες παρέχονται με αυτά τα μηχανήματα;

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των μηχανημάτων είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν μαζί και να καταπολεμήσουν άλλα εμφανισιακά προβλήματα του προσώπου ή του σώματός μας. Παράλληλα το Palomar Lux 1540 στοχεύει στην αναζωογόννηση του δέρματος.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι εφαρμόζοντας ταυτόχρονα και τα δύο μηχανήματα επιφέρουμε θεαματικά αποτελέσματα στις προβληματικές περιοχές του σώματος και του προσώπου μας.

Με άλλα λόγια, επιφανειακές βλάβες όπως ουλές από ακμή, ραγάδες μετά από εγκυμοσύνη ή απότομη αυξομείωση βάρους, μετατραυματικές ή ακόμα και μετεγχειρητικές ουλές ύστερα από 4 περίπου συνεδρίες εξαφανίζονται.

Του Πλαστικού Χειρουργού Στέφανου Χαλκίτη

Πηγή: doctors-web.gr



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved