«Δύσκολες συνθήκες, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Δύσκολες συνθήκες, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, αθλήτρια του επί κοντώ, και ο παλαιστής της ελληνορωμαϊκής πάλης, Κώστας Βουρδανός, τόνισαν πως οι συνθήκες προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, είναι τουλάχιστο δύσκολες.

«Προσπαθούμε να κάνουμε μία προετοιμασία κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι περικοπές στις ομοσπονδίες είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πλέον οι δαπάνες για εμάς περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα και αυτά με το ζόρι. Από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ωστόσο πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με αισιοδοξία. Είναι ολυμπιακή χρονιά και πρέπει τουλάχιστον να νιώσουμε εμείς καλύτερα για να δώσουμε το 100% ώστε να πετύχουμε το καλύτερο», δήλωσε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στο NovaΣΠΟΡ FM.

Σχετικά με την απουσία της από το στίβο: «Βρίσκομαι στο στάδιο της προετοιμασίας, προτίμησα να απέχω από τους αγώνες του κλειστού στίβου ώστε να είμαι έτοιμη τον Μάιο που θα ξεκινήσουν οι αγώνες του ανοικτού, οπότε και θα επιδιώξω να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».

Αναφορικά με το σύλλογο της, την ΑΕΚ:«Μου έχουν φερθεί καλά. Οι άνθρωποι κάνουν προσπάθειες παρότι πολλές φορές πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι πως το παλεύουν».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Βουρδάνος σχολίασε: «Η πάλη είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα. Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι παρατημένο. Έχει… οικογενειακό χαρακτήρα. Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Για παράδειγμα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αν και έχει αλλάξει η διοίκηση όσον αφορά στο τμήμα της πάλης δεν έχουμε δει κάποια βελτίωση. Προσπαθούμε από μόνοι μας να βρούμε κάποιους χορηγούς όμως αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παλαιστής, πρόσθεσε: «Τον Απρίλιο ξεκινούν τα προολυμπιακά τουρνουά. Ξέρω τις δυνάμεις μου και ελπίζω να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θα προετοιμαστώ στο εξωτερικό, πιθανότατα στη Ρωσία γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται -με τις υπάρχουσες συνθήκες- να κάνεις καλή δουλειά».



Επεισόδια έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» πριν το Παρί Σ.Ζ. – Άρσεναλ
Επεισόδια έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» πριν το Παρί Σ.Ζ. – Άρσεναλ
Οριστικά στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Οριστικά στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Champions League: «Μέθυσε» η Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό!
Champions League: «Μέθυσε» η Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό!
Πένθος στον Ολυμπιακό – Πέθανε ο Άρης Σταμάτης
Πένθος στον Ολυμπιακό – Πέθανε ο Άρης Σταμάτης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved