Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ κατά Μπιτσαξή

Συντάκτης: Onsports team Δημοσίευση: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 16.13

Ο ΣΕΓΑΣ διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή να συναντεθεί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Ο Βασίλης Σεβαστής είχε αναφέρει και σε παλαιότερες δηλώσεις του στο Onsports.gr πως είχε ζητήσει συνάντηση με τον γγΑ (δείτε στο θέμα «Η πρόταση για το Μαρκόπουλο είναι πρόχειρη») και όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑ κατέβαλε αλλεπάλληλες προσπάθειες τις τελευταίες 15 μέρες, προκειμένου να κλείσει ραντεβού αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συνεχείς και άκαρπες προσπάθειες δεκαπέντε ημερών για συνάντηση με τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να απευθύνουμε δημόσια την παράκληση να δεχθεί το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να το ενημερώσει για τα μεγάλα και εκκρεμή οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 διεξάγεται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και το γεγονός αυτό καθιστά απόλυτη και επιτακτική την ανάγκη το προεδρείο της ομοσπονδίας να έχει πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από τον ΓΓΑ, προκειμένου να ενημερώσει σωστά τα σωματεία και να παρθούν αποφάσεις.

Ελπίζουμε ότι ο γγΑ θα ανταποκριθεί σε αυτή την έκκληση μέχρι αύριο (Παρασκευή, 23/3) και δεν θα επαληθευθούν οι πληροφορίες ότι είναι χολωμένος από τις δηλώσεις αθλητών , προπονητών και της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός».

Κατηγορία: Στίβος