Γήπεδο και… σάντουιτς πάνε μαζί

Γήπεδο και… σάντουιτς πάνε μαζί

Oι συντάκτες του OnSports.gr …πρώτα τρώνε και μετά γράφουν για τον απόλυτο συνδυασμό μπάλας - σάντουιτς και δίνουν οδηγίες πώς να επιλέξεις την καλύτερη «παντόφλα» που θα σε συντροφεύει στις πιο συγκινητικές γηπεδικές στιγμές. Η αμέσως μετά…

Το γήπεδο έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του άντρα. Είναι το βασίλειό του, το άντρο του, το δεύτερο σπίτι του, το φετίχ του. Δεν είναι απλά μια επιλογή για να περάσει ευχάριστα το απόγευμά του. Είναι τρόπος ζωής, δεύτερη φύση, πώς αλλιώς να το πω… Και κάποιες παραδόσεις στη ζωή ενός άνδρα ήρθαν για να μείνουν.

Για να λέμε και την αλήθεια, δεν υπάρχει πιο ιερή στιγμή για την συντριπτική πλειονότητα των ανδρών που… σέβονται τον εαυτό τους και την ανδροπαρέα, από αυτό το δίωρο που βρίσκεται εκεί, κολλημένος με τη μπάλα και αφοσιωμένος στη στρογγυλή θεά, στέλνοντας θετικά vibes στην αγαπημένη του ομάδα. Και αυτήν την ιερή κατάκτηση δεν έχει κανείς το δικαίωμα να του τη στερήσει (Σ.Σ στις γυναίκες αναφέρομαι που γκρινιάζουν ότι βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα, άρα και από …αυτές!).

Ο άντρας όμως, για να ευχαριστηθεί το γηπεδάκι του, δεν γίνεται να μην έχει φροντίσει και για το στομάχι του. Γιατί μπορεί η ομάδα να μην σκοράρει και το δίχτυ του αντιπάλου να μην «χορτάσει» από γκολ, ωστόσο σίγουρα θα έχει φροντίσει να γεμίσει το στομάχι του. Γιατί νηστικό αρκούδι, ούτε πανηγυρίζει… ούτε γυρίζει σπίτι μετά τη νίκη, την ήττα ή την ισοπαλία.

Τι καλύτερο λοιπόν από τον συνδυασμό του γηπέδου με ένα αυθεντικό, ζεστό και λαχταριστό – κυρίως χορταστικό - σάντουιτς; Συμφωνώ ότι το να κρατάς πράγματα την ώρα ενός κρίσιμου αγώνα δεν είναι και το πιο εύκολο. Μία καλή φάση να γίνει και μπορεί να το πετάξεις πάνω στον ενθουσιασμό σου.

06141105 26988 sandwitch tower LOW

Ωστόσο, επειδή σε ποδοσφαιρικό αγώνα οι συγκινήσεις έρχονται με μικρότερη συχνότητα, ένα σάντουιτς από τα everest είναι ό,τι πρέπει έτσι ώστε την ώρα του ματς να μην ακούς παράπονα από την κοιλιά σου. Αν όμως θέλεις να το φας ζεστό και αχνιστό, επειδή έτσι κάνει ο σωστός ο παίκτης, μπορείς να περιμένεις, να κάνεις υπομονή, να παίξεις κατενάτσιο με την πείνα και την όρεξή σου σου, για να απολαύσεις το αγαπημένο σου σάντουιτς αμέσως μετά το γήπεδο.

Μια ζεστή παντόφλα λοιπόν, όχι από την κοπέλα σου που θα στη …δώσει «κόκκινη κάρτα» επειδή προτίμησες τους κολλητούς από αυτήν, αλλά από το πιο κοντινό everest, μια σαντουιτσάρα - «υπερπαραγωγή» που θα χωράει τα πάντα, ό,τι τραβάει η ψυχή σου: Με ποικιλία αλλαντικών, τυριών και άλλων υλικών, ένα απόλυτο σάντουιτς που θα το τιγκάρεις και θα το ευχαριστιέσαι με την παρέα σου ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ είτε έχει χάσει η ομάδα σου είτε έχει κερδίσει! Μια ευκαιρία (after) χαράς και απόλαυσης ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα, ένα τέλειο timing για σχολιασμό και πειράγματα με τα φιλαράκια. Μια βαθιά ικανοποίηση του ουρανίσκου αλλά και της τσέπης μιας και τα everest φρόντισαν για σένα με τη σούπερ προσφορά των 3 ευρώ με 4 υλικά που αναλόγως την όρεξη, γεμίζεις! Για να νιώθεις πλήρης…



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved