Ο μεγαλύτερος αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι… στη θάλασσα!

Ο μεγαλύτερος αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι… στη θάλασσα!

Περί τα 12 πλοία της Seajets ενώνουν 17 λιμάνια στο Αιγαίο με 140 διασυνδέσεις, αποτελώντας δυναμικό ξεκίνημα για την εταιρεία που εκτός αυτών, δίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το όνομά της με το μεγαλύτερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Seajets Αcropolis Rally 2016!

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του αγώνα το 2015, η Seajets υποστήριξε και πάλι το Seajets Acropolis Rally, ως χορηγός ονομασίας, διασφαλίζοντας την άρτια υλοποίησή του αλλά και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε φιλάθλους να ταξιδέψουν με τα υπερσύγχρονα πλοία της εταιρείας σε μαγευτικούς προορισμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Ενώνοντας για δύο συνεχόμενες χρονιές την ταχύτητα με την… ταχύτητα, και με το moto «Racing to Summer» η Seajets συνεχίζει την προσπάθειά της για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την παράταση της τουριστικής περιόδου της χώρας μας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές και τα δρώμενά της όλο το χρόνο.

H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια. Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.

O στόλος και οι υπηρεσίες

Πέρα από τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Seajets είναι συνυφασμένη με την πιο χαλαρή και όμορφη εποχή της χρονιάς μας, το ελληνικό καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, με τον υπερσύγχρονο στόλο ταχυπλόων που διαθέτει, φέρνει εκατομμύρια Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες στα νησιά, ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία των νησιών, αλλά και το σημαντικό εθνικό προϊόν, που δεν είναι άλλο από τον τουρισμό.

Δώδεκα υπερσύγχρονα ταχύπλοα και ένα συμβατικό χωρητικότητας σχεδόν 10.000 ατόμων και 2500 οχημάτων μετρά ο στόλος της Seajets συνολικά ενώ διαθέτει περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, για να συνδέουν ανθρώπους, προορισμούς, εμπειρίες και αναμνήσεις από το ελληνικό καλοκαίρι.
Ο στόλος της Seajets αποτελείται από τα πλοία: Tera Jet, Paros jet (Monohull High speed επιβατηγά-οχηματαγωγά), Champion Jet 1, Champion Jet 2, Naxos jet, Master jet, Mega jet, Sea Speed jet, High Speed Jet (καταμαράν επιβατηγά-οχηματαγωγά) και Sea Jet 2, Super Jet (καταμαράν/επιβατηγά).

Με την ενίσχυση του στόλου της, η SeaJets αυξάνει σημαντικά τα δρομολόγιά της και διασυνδέει τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας με τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ προσφέρει και πολλαπλές επιλογές μεταφοράς επιβατών από το ένα νησί στο άλλο, καλύπτοντας ουσιαστικά κάθε ανάγκη του ταξιδιώτη που θέλει να ανακαλύψει το Αιγαίο, γρήγορα και απλά. Επιπλέον φέτος εγκαινιάστηκε και ο συμβατικός της στόλος, με το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Αqua Spirit» που εξυπηρετεί άγονες γραμμές στις Κυκλάδες.


Επιπλέον, η SeaJets συνεχίζει την μονοήμερη εκδρομή από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο στη Σαντορίνη, με επαγγελματίες ξεναγούς στη γλώσσα των εκδρομέων, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία επιδεικνύει ιδιαίτερη ευελιξία προσαρμόζοντας τα δρομολόγιά της και προσθέτοντας νέα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου, ώστε να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες των ταξιδιωτών με ταχύτητα και συνέπεια.

Η SeaJets γνωρίζει ότι οι διακοπές μας είναι πολύτιμες, για αυτό και κάνει το καλύτερο για να είναι το ταξίδι μας μία πραγματικά όμορφη εμπειρία!

Βίρα τις άγκυρες και… Καλό καλοκαίρι!



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved