106 παιδιά και συνεχίζει… (photos)

106 παιδιά και συνεχίζει… (photos)

O Ed Huben ήταν ένα συμπαθητικό αγοράκι στην παιδική του ηλικία. Όμορφο, καλόβολο και απολύτως πειθαρχημένο στη μητέρα του. Μέχρι τα 34 του ήταν παρθένος και φυσικά έμενε με τη μαμά.

Για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνον ο ίδιος ήταν πεπεισμένος πως δεν θα έκανε δική του οικογένεια. Αναρωτήθηκε όμως: γιατί το σπέρμα μου να πάει χαμένο;

Ετσι, αφού ντύθηκε, πλύθηκε κι έκανε όλες τις εξετάσεις –ανάμεσα στις οποίες και ανάλυση σπέρματος- επισκέφθηκε το 2002 μία ιδιωτική κλινική για να προσφέρει το σπέρμα του για μερικά χρήματα. Βέβαια, όχι ότι τα είχε ανάγκη.

Μπήκε, λοιπόν, μέσα κι ενώ περίμενε ότι θα τον υποδεχθούν με γιορτές και πανηγύρια για το σπουδαίο δώρο ζωής που πήγε να τους καταθέσει, η επικοινωνία με τους υπεύθυνους της κλινικής περιορίστηκε σε φράσεις όπως: «Ασε το κουπάκι με το σπέρμα πάνω στο τραπέζι». Φυσικά και δεν ασχολήθηκαν με το πώς τον λένε!

Αυτό δεν του άρεσε, αλλά συνέχισε να πηγαίνει στο ραντεβού αυτό δύο φορές κάθε μήνα. Μέχρις ότου κάποια στιγμή, αποφάσισε να ακολουθήσει τη «φυσική ροή των πραγμάτων» κι αφού στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί πως υπάρχει «αγορά», όπως περιγράφει ο ίδιος, για τις υπηρεσίες του. Θα συνέχιζε να προσφέρει το σπέρμα του, αλλά με τον… παραδοσιακό τρόπο, με σεξ δηλαδή και φυσικά χωρίς χρήματα.

Μετακόμισε σ’ ένα δικό του σπίτι στο Μάαστριχτ, άνοιξε και μία ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζει αναλυτικά μέσω ιατρικών αποτελεσμάτων πόσο υγιής και καρπερός είναι και ξεκίνησε το… φιλανθρωπικό του έργο σε άτεκνα ζευγάρια!

Κατά μέσον όρο κάνει σεξ με 15 γυναίκες το μήνα κι αφού νωρίτερα προηγείται ραντεβού και με τον άντρα της… πελάτισσας.

Σήμερα ο 47χρονος Ed Huber θεωρείται ο γονιμότερος άνδρας της Ευρώπης, αφού διαθέτει 106 παιδιά σε όλο τον κόσμο και καμιά τριανταριά (όπως υπολογίζει) τα οποία συνελήφθησαν με τεχνητή γονιμοποίηση την περίοδο που έδινε το σπέρμα του στην κλινική.

Προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σπίτι του στο Μάαστριχτ και μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις όταν μία γυναίκα διανύει τη γόνιμή της περίοδο και δε μπορεί να τον επισκεφθεί, πηγαίνει εκείνος με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα του πληρώσουν τα έξοδα του ταξιδιού. Το ποσοστό επιτυχίας του ανέρχεται, όπως υποστηρίζει, στο 80%!
Ο Ed απολαμβάνει μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο τον προσωπικό του… μύθο αν και απέχει πολύ από το να σπάσει το ρεκόρ ενός άλλου ιστορικού δότη σπέρματος, του Berthold Wiesner ενός σημαντικού επιστήμονα ο οποίος θεωρείται ο πατέρας περίπου 1.000 παιδιών! Ο ίδιος διατηρούσε ιδιωτική κλινική με τη σύζυγό του Mary Barton την οποία διαφήμιζε ως κλινική για έξυπνα μωρά καθώς όπως υποστήριζε οι δότες διέθεταν υψηλό IQ! Δεν έλεγε τελείως ψέματα. Ο δότης ήταν ο ίδιος ο οποίος διέθετε ένα πολύ υψηλό IQ.
Σε αντίθεση με τον Wiesner και γενικά με έναν ανώνυμο δότη σπέρματος, ο Huben γνωρίζει όλα τα παιδιά του!



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved