Τι κάνει και τι λέει σήμερα η «βασίλισσα» Δήμητρα!

Τι κάνει και τι λέει σήμερα η «βασίλισσα» Δήμητρα!

Τι άλλο κάνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εκτός από το να «μαζεύει» τα πράγματα της από το ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν που έβαλε λουκέτο;

Διαβάζει πολύ, μιλά πολλές ώρες με τους φίλους της, σερφάρει στο διαδίκτυο, περπατά με τα τρία της σκυλιά και φυσικά όπως κάθε VIP θηλυκού γένους αρέσκεται στο να δίνει συνεντεύξεις και να πετάει «μπηχτές» προς πάσα κατεύθυνση!
«Άλλο είναι να παίρνεις δανεικά και να τα δίνεις στον κόσμο κι άλλο είναι να παίρνεις δανεικά και να τα τρώνε τα λαμόγια». Θα μπορούσε αυτήν τη δήλωση να την έχει κάνει ο Σόιμπλε; Μπα! Τάδε έφη η πλέον πολυσυζητημένη, όπως έχει χαρακτηριστεί, σύζυγος Έλληνα πρωθυπουργού, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Την έκανε πριν από περίπου ένα μήνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο Κυπριακό ΡΙΚ.

Της αρέσει να εντοπίζει στα βιβλία στοιχεία που περιγράφουν τον εαυτό τις. Και κάθε που βρίσκει κάτι που νομίζει πως την αφορά άμεσα, το ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Facebook. Οπως τον περασμένο Φεβρουάριο: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε. Ομως, ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». (Ντίνος Χριστιανόπουλος).

Την γοητεύει να μιλά για τον εαυτό της, για το πόσο δύσκολα έχει περάσει και περνά και όπου σταθεί και βρεθεί εκφράζει ως πρώην... πολιτικός, την συμπάθεια της στον λαό. Πρόσφατα αποκάλυψε πως: «Ζω όπως ζει ο περισσότερος. Δεν ζω εύκολα». Αν ισχύει αυτό, τότε είναι προφανές πως το όνομά της ατυχώς μπερδεύτηκε στους «ενοίκους» του ξενοδοχείου Πεντελικόν το οποίο προ ημερών έβαλε λουκέτο. Διότι, με 850 ευρώ σύνταξη το μήνα, όπως έχει η ίδια οριοθετήσει το μηνιαίο εισόδημά της, δε γινόταν κάποιος εύκολα θαμώνας του ιστορικού ξενοδοχείου. (σ.σ., για την ιστορία αναφέρουμε πως έμενε προσωρινά εκεί μέχρι να ολοκληρώνονταν εργασίες στο σπίτι της στην Εκάλη).

Any way.

Πως περνά τις μέρες της η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου; Διαβάζει πολύ. Πηγαίνει βόλτες με τους φίλους τους και περπατά αρκετά με τα τρία σκυλιά της.
Αυτή η γυναίκα που κάποια στιγμή υπήρξε όχι απλά talk of the town, αλλά talk of the… country, δεν είναι απλή περίπτωση. Αλλωστε, το έχει γράψει. Πως: «Τελικά, σε αυτήν την ζωή κατάλαβα ότι ήρθα για να εκτεθώ».
Είναι η πρώτη γυναίκα που κρεμάστηκε στα «μανταλάκια» επί δικαίων και αδίκων, αρκετά χρόνια πριν από την οικονομική κρίση. Τότε που οι πολίτες της χώρας είχαν εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και περνούσαν καλά.

Την έχουν αποκαλέσει μέχρι και «Βίκυ Σταμάτη του ‘90». Κακίες αν και της άρεσε και φυσικά της αρέσει η καλή ζωή. Και η ίδια, βέβαια, είχε βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας της απόκτησης της ιστορικής πια βίλας στην Οδό Αγράμπελη στα Βόρεια Προάστια με τον τότε σύζυγό της και Πρωθυπουργό Α.Παπανρέου, αντί περίπου 800 εκατομμυρίων ευρώ.
Μνημειώδης η φράση του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου, πρώην υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου: «Σιγά μη μας ρίξουν για ένα κ@λ@σπιτο!»

Πάντως, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Α.Παπανδρέου, η σύζυγός του δήλωνε: «Ο Παπανδρέου ήθελε να με αποκαταστήσει και γι' αυτό φτιάξαμε αυτό το πανάκριβο σπίτι, ώστε, αν χρειαστεί, να το πουλήσω και να ζήσω καλά. Προς το παρόν δεν θα το κάνω, αλλά δεν μπορώ να το συντηρήσω χωρίς πόρους».

Σήμερα, 19 χρόνια απ’ όταν έφυγε ο Α.Παπανδρέου, είναι πεπεισμένη πως: «Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν, να γίνουν οι άνθρωποι που θα σε σώσουν» (Αριστοφάνης, Βάτραχοι).
Αγαπημένη της Ελληνίδα ποιήτρια η Αλκυόνη Παπαδάκη. Συχνά επικαλείται τα γραπτά της: «Είμαι μία αθεράπευτη ονειροπόλα. Κι αν μένω με τα πόδια κολλημένα στη γη, δεν περιμένω λύπηση ή οίκτο... Το δικό μου παραμύθι ακόμα το ψάχνω... Και δεν χαρίζομαι ούτε πουλιέμαι ούτε δανείζομαι. Είμαι καλά με αυτά που έχω και μ’ εκείνα που κυνηγώ... Πάντα είμαι ειλικρινής και ας έχω να αντιμετωπίσω όλο το ψέμα του κόσμου. Δεν θα αλλάξω για κανέναν που δε μου μοιάζει».



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved