Νικολαΐδης: «Περήφανοι για την Λέσχη»

Νικολαΐδης: «Περήφανοι για την Λέσχη»

Ως το πιο τολμηρό και πρωτοποριακό εγχείρημα χαρακτηρίζει την Λέσχη Φίλων Άρη ο αντιπρόεδρος της, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.


Με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ίδρυση της Λέσχης Φίλων Άρη, ο αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, όντας και ιδρυτικό μέλος,  παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM και ευχήθηκε «8052 Χρόνια Πολλά».


Στην αρχική του τοποθέτηση σχετικά με την Λέσχη είπε: «8052 χρόνια πολλά σε όλους μας. Σίγουρα μιλάμε για το πιο τολμηρό και πρωτοποριακό εγχείρημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πετυχαίνει. Όσον αφορά στον αριθμό των μελών,  είμαστε μες τους στόχους μας αν και ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Νομίζω ότι αν κατακτούσαμε το κύπελλο πέρυσι, θα είχαμε μεγαλύτερη αύξηση στα μέλη. Προσωπικά θεωρώ ότι στις δύσκολες στιγμές χρειαζόμαστε το σύνολο της φωνής των μελών να στηρίζει την ομάδα. Υπάρχει ένα μαζικό κύμα ανανεώσεων και εγγραφών στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ κι έχουμε και τις εκλογές φέτος. Νομίζω ότι αυτή η χρονιά έτσι όπως εξελίσσεται, επιτάσσει να γραφτούν άπαντες στη Λέσχη . Τόσο οι ευχαριστημένοι όσο και οι απογοητευμένοι ή ενοχλημένοι από την ομάδα.  Είναι ευκαιρία να ακούσουμε τη φωνή τους, είναι ευκαιρία  να το δηλώσουν με τη ψήφο τους».


Για τον τρόπο λειτουργίας της και το οικονομικό μοντέλο που ακολουθεί είχε να πει: Έχουμε “καεί” από περίεργους τύπους που έχουν περάσει κατά διαστήματα από τον ΑΡΗ. Μόνο εμείς γνωρίζουμε ποσό αγαπάμε την ομάδα. Είναι πρωτοποριακό το μοντέλο της διοίκησής μας. Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου κι αναγνωριζόμαστε από διεθνείς φορείς  καθώς η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ βρίσκεται πάντοτε μέσα στους κεντρικούς ομιλητές . Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Η Λέσχη είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας που δεν έχει σχέση με τα αγωνιστικά αποτελέσματα. Αυτά τα διαχειρίζεται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ η οποία είναι εκλεγμένη διοίκηση. Θέλουμε να είμαστε ο οικονομικός “αιμοδότης”.  Κάθε δυο χρόνια καλούμαστε να κρίνουμε τους ανθρώπους  που οι ίδιοι έχουμε επιλέξει να βρίσκονται στο “τιμόνι” της ΠΑΕ. Είναι το δημοκρατικό μοντέλο που όμοιό του δεν υπάρχει στο  ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε εκεί γιατί αγαπάμε την ομάδα κι εκλέγουμε την διοίκησή της».


Σε σχετική ερώτηση, αναφορικά με το αίτημα ορισμένων μελών για σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης για το θέμα του προπονητή επεσήμανε: «Το γεγονός ότι δεν παίρνουμε θέση δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε την ομάδα. Αυτά είναι θέματα που άπτονται τον αρμοδιοτήτων μας. Δεν θα εμπλέξουμε τον φορέα με την προσωπική μας γνώμη, δεν μπορούμε 8000 γνώμες να κατευθύνουν μια ιδέα».

Τέλος, για τον δικό του ρόλο στην Λέσχη αλλά και την ενασχόλησή του με αυτή πρόσθεσε: «Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη στη Λέσχη, αλλά δεν σκέφτηκα πότε ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ παίρνοντας ενεργό ρόλο. Σε αυτό με παρότρυνε ο Γιάννης Γρανούζης  τον οποίο ευχαριστώ δημόσια. Τ ο μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ομάδα από όποιο πόστο μπορώ. Είτε ήμουν μέλος είτε όχι, πάλι θα βοηθούσα τον Σύλλογο, γιατί τον αγαπώ από παιδί. Εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο, χρόνια πολλά στους συναγωνιστές μας κι εύχομαι του χρόνου τέτοια ημέρα να μιλάμε για πενταψήφιο αριθμό μελών τουλάχιστον».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved