«Μαραθώνιος Αγάπης» στις Σέρρες

«Μαραθώνιος Αγάπης» στις Σέρρες

Την πόλη των Σερρών πρόκειται να επισκεφθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με την ευκαιρία της συμμετοχής του στον αγώνα Μαραθωνίου Αγάπης του Π.Σ.Α.Π.

Ο αγώνας θα γίνει μεταξύ των Βετεράνων του Π.Σ.Α.Π. και την ομάδας του Πανσερραϊκου, με τη χορηγία της WIND, για τη στήριξη του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας Σερρών.

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών μίλησε στην ιστοσελίδα της Wind και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και όλη η προσπάθεια που κάνει ο ΠΣΑΠ σε όλη την Ελλάδα για να προσφέρει κοινωνικό έργο.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είπε αρχικά: «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών βρίσκει αρωγούς στην προσπάθειά του να βοηθήσει συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Ο Μαραθώνιος Αγάπης τον οποίο ξεκίνησε ο ΠΣΑΠ υποστηρίζεται από δεκάδες Δήμους από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη ενώ ασφαλώς είναι πολύτιμη η συνδρομή της WIND που δείχνει με αυτόν τον τρόπο την κοινωνική ευαισθησία».

Σε ερώτηση για την εν γένει προσπάθεια του ΠΣΑΠ να βρεθεί κοντά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος του Συνδέσμου είπε χαρακτηριστικά: «Σκοπός και στόχος του ΠΣΑΠ στα 35 του χρόνια της ζωής του είναι να βοηθάει τους συναδέλφους ώστε να δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκυρία από κάθε πλευρά είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο ο ΠΣΑΠ με την συμπαράσταση και την ενωτική παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών δίνει με συνέπεια, επιμονή και προσήλωση τον αγώνα του».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην ποιότητα των νέων αθλητών που προέρχονται από το περιφερειακό ποδόσφαιρο: «Παραδοσιακά το ποδόσφαιρο στην Ελληνική περιφέρεια παράγει και αναδεικνύει ταλαντούχους παίκτες και αποτελεί τροφοδότη τόσο για τους μεγαλύτερους συλλόγους όσο κυρίως για τις εθνικές μας ομάδες. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η παράδοση καθώς άλλωστε δεν έχει περιοριστεί στο ελάχιστο το ενδιαφέρον των ανθρώπων της περιφέρειας για συστηματική δουλειά μέσα στο γήπεδο αλλά και για υπεύθυνη προσπάθεια δημιουργίας σωστών αθλητών»

Στο πλαίσιο του αγώνα, μεγάλα αστέρια του παρελθόντος στελεχώνουν την αποστολή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Π.Σ.Α.Π. Η αποστολή απαρτίζεται από 17 βετεράνους παίκτες οι οποίοι αποτέλεσαν τα ινδάλματα στους συλλόγους αλλά και τίμησαν, οι περισσότεροι, τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας.

Τερματοφύλακες: Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης

Αμυντικοί: Νίκος Βαμβακούλας, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Κοκολάκης, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Στέλιος Μανωλάς, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Μέσοι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Στραν. Τσέροβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Βασίλης Μπορμπόκης.

Επιθετικοί: Στέλιος Γιαννακόπουλος, Νίκος Κυζερίδης, Δημήτρης Σαραβάκος

Σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων του ”Μαραθώνιου Αγάπης” του Π.Σ.Α.Π.

Οι αγώνες που δίνει σε όλη την Ελλάδα η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, η οποία αποτελείται από σπουδαία και μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν από την Έδεσσα και θα συνεχιστούν με μία σειρά από προγραμματισμένες αναμετρήσεις σε όλη τη χώρα με τη χορηγία της WIND.

Ο Π.Σ.Α.Π. εξέτασε και δέχθηκε τα αιτήματα που έγιναν προς τον Σύνδεσμο από 12 Δήμους σε όλη την Ελλάδα και ήδη προγραμματίστηκαν οι αναμετρήσεις της ομάδας για το διάστημα από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο.

Το πρόγραμμα των παιχνιδιών που θα πραγματοποιηθούν, με τη συνεργασία των τοπικών Δήμων και με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα που θα διατεθούν για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν ανάγκη την αρωγή μας, περιλαμβάνει συναντήσεις στις παρακάτω Πόλεις-Δήμους:

Σέρρες 6 Ιουνίου 2011

Αλεξανδρούπολη 19 Ιουνίου 2011

Σκύρος 26-27 Ιουνίου 2011

Μύκονος 3-4 Ιουλίου 2011

Θήβα 29 Αυγούστου 2011

Γιάννινα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ρέθυμνο 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καρδίτσα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αιγάλεω 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μαντούδι Λίμνης Αγ. Άννης 3 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Σαρωνικού 10 Οκτωβρίου 2011

Βόλος 17 Οκτωβρίου 2011

Στυλίδα 24 Οκτωβρίου 2011



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved