Στην Ισπανία τουλάχιστον παίζεται μπάλα, διαστημική η Μπαρτσελόνα 4-0 τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου! (videos)

Στην Ισπανία τουλάχιστον παίζεται μπάλα, διαστημική η Μπαρτσελόνα 4-0 τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου! (videos)

Την ώρα που στην Ελλάδα... πέθαινε το ποδόσφαιρο, στο αυθεντικό classico στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Μπαρτσελόνα παρέδιδε δωρεάν μαθήματα στην άσπονδη αντίπαλο Ρεάλ, διαλύοντάς τη με 0-4! Μεγάλος πρταγωνιστής του ματς ο Λουίς Σουάρεζ που σκόραρε δις, ενώ με δέκα τέλειωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Ίσκο. 

Οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς μια ταχύτητα πίσω από τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έφταναν με ευκολία στην περιοχή του Νάβας. Σε μία από αυτές τις επιθέσει ο Σουάρεζ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ευρώπης με ωραίο σουτ με εξωτερικό φάλτσο.

Το σκηνικό δεν άλλαξε και το 2-0 ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Κάτι που τελικά έγινε με τον Νεϊμάρ να ξεκινάει από οριακή θέση, και με ωραίο σουτ να ανοίγει την πλάστιγγα της διαφοράς στα δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα περίμενε την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο, και σε μία από τις αντεπιθέσεις της πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Ινιέστα να «κεραυνοβολεί» την εστία της Ρεάλ.

Η «Βασίλισσα» δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπράβο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μοιάζει εκτός εαυτού ώρες-ώρες. Ο Πορτογάλος βρέθηκε σε κακή βραδιά ενώ στο πρώτο ημίχρονο γλίτωσε την αποβολή καθώς έριξε αγκωνιά στον Ντάνι Άλβες.

Στο 60' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Το... πάρτι όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα καθώς στο 74' ο Σουάρεζ βγήκε μόνος του με τον Νάβας και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει για τέταρτη φορά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι γηπεδούχοι τα είχαν χαμένα και κάποιοι εξ αυτών δεν μπορούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, με τον Ίσκο να βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω κλοτσιάς εν ψυχρώ πάνω στον Νεϊμάρ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα πιο πολύ το προβάδισμά τους, ωστόσο το 4-0 δεν άλλαξε, και ο κόσμος ολόκληρος υποκλίθηκε για πολλοστή φορά στο «καμάρι» της Καταλωνίας.

Στην Ισπανία τουλάχιστον παίζεται μπάλα, διαστημική η Μπαρτσελόνα 4-0 τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου! (videos)

©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved