«Θα πω αντίο όπως θέλω»

«Θα πω αντίο όπως θέλω»

Ευτυχισμένος που επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Γαύρος».

Ο 34άχρονος Πολωνός βρίσκεται στην Αθήνα για το διεθνές φιλικό της εθνικής του με την Ελλάδα και δήλωσε χαρούμενος που θα του δοθεί η ευκαιρία να πει «αντίο» στον κόσμο του Ολυμπιακό όπως πρέπει, στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η συνέντευξη το Ζεβλάκοφ:

Περίγραψέ μου τα συναισθήματα που σου γεννά η επιστροφή σου στην Ελλάδα και το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Είναι για εμένα κάτι πολύ όμορφο το να επιστρέφω. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κλείσω την καριέρα μου με την εθνική Πολωνίας παίζοντας εδώ. Το να δώσω το τελευταίο μου ματς με το εθνόσημο στο Καραϊσκάκη είναι κάτι που ήθελα. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος για εμένα το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Είναι το γήπεδο στο οποίο πέρασα τέσσερα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος, αλλά και όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα, μου παρείχαν τεράστια στήριξη. Νοιάζονταν για εμένα, τόσο ο κόσμος, όσο και οι συμπαίκτες μου, αλλά και η διοίκηση και αυτό μου έκανε πάντα μεγάλη εντύπωση. Οι υπόλοιποι παίκτες της Πολωνίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι σημαίνει Καραϊσκάκη!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μαθαίνει για σένα. Παρακολουθούν την καριέρα σου αφότου έφυγες από τον Πειραιά. Εσύ μαθαίνεις νέα του Ολυμπιακού; Έχεις πληροφορηθεί για το πρωτάθλημα το οποίο κατέκτησε φέτος;

Είναι η πρώτη σεζόν που δεν παίζω με τα ερυθρόλευκα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενημερώνομαι. Διατηρώ ακόμα επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές που παίζουν ακόμη στην ομάδα, αλλά και με ορισμένους από αυτούς που έφυγαν. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να ανανεώνω τη… βάση δεδομένων μου. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και, να σου πω την αλήθεια μου, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και μου λείπει πάρα πολύ η ομάδα!

Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο για να σε δουν ξανά από κοντά, μια και ήσουν από τους παίκτες που εκτιμούσαν και εκτιμούν. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να τους στείλεις;

Σκέφτηκα πως αυτό το παιχνίδι θα αποτελούσε την καλύτερη ευκαιρία για εμένα να πω αντίο στον κόσμο του Ολυμπιακού όπως πρέπει. Όπως θέλω. Εξάλλου, η ώρα για εμένα ήρθε για να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα της χώρας μου. Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο είχα την τελευταία μου εμπειρία στον Ολυμπιακό δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Τελευταίος μου αγώνας ήταν εκείνος κόντρα στον Άρη στον οποίο είχα δεχθεί και κόκκινη κάρτα. Δεν είναι αυτός τρόπος για να πεις αντίο σε έναν τόσο υπέροχο κόσμο. Τώρα θα έχω τη δυνατότητα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αποχαιρετήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως αυτό είναι σωστό.

Φημολογείται πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για ένα συμπατριώτη σου, το Γέλεν. Η γνώμη σου για τον παίκτη και την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα;

Δε γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον αυτό. Ξέρω ότι έχει και άλλες προτάσεις, για παράδειγμα και από την Μπορντό, αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένας παίκτης σε τοπ επίπεδο και θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με άνεση.

Αν σε ρωτήσει ο Γέλεν κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό…

Το συζητάς; Εννοείται ότι θα του πω μόνο τα καλύτερα. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να γίνομαι πρεσβευτής του Ολυμπιακού, όπου κι αν βρίσκομαι!



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved