«Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα»

«Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα»

Το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου εμπλέκει στην τρίτη κασέτα ο Σωτήρης Βοργιάς, ο οποίος μίλησε τη Δευτέρα (21/03) στην εκπομπή «H δίκη στο Blue Sky».

Μεταξύ άλλων, ο πρώην διαιτητής, είπε: «Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε στις δύο κασέτες. Ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής. Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει. Άκουσα το όνομα Σοφοκλή, άκουσα τη λέξη ΕΠΟ. Αυτά που άκουσε ο Κούγιας, τα ίδια άκουσα και εγώ. Από τη συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί. Και να ήξερα τον υποκλοπέα, δεν θα έλεγα το όνομά του».

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Στην ΕΠΟ παίζεται ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Σε αυτήν την ιστορία, όλες οι προθέσεις δεν είναι καθαρές. Δεν έχω πει ποτέ ποιοι ακούγονται στην τρίτη κασέτα. Απλά είπα ότι ακούγονται δύο παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Να στηρίξουμε τον κ. Πιλάβιο. Αυτοί που έχουν τις μεγάλες ομάδες, να στηρίξουν τον κ. Πιλάβιο. Όσοι είμαστε καθαροί να βοηθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Αν δεν ήμουν πρόεδρος της Παναχαϊκής, δεν θα είχα κάποιο λόγο να αναμιχθώ σε αυτήν την υπόθεση».

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, είπε: «Τον ενημέρωσα ότι άκουσα μια κασέτα που μιλάγανε δύο παράγοντες και μου είπε ότι την είχε ακούσει και αυτός. Περίμενα ότι κάτι θα γίνει. Πήγα στον κ. Πατέρα και τα ακούσαμε μαζί. Μου είπε ότι δεν συμμετέχει σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι άκουσα την τρίτη κασέτα. Δεν την έχω στα χέρια μου».

Παρέμβαση έκανε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος από την πλευρά του είπε: «Εγώ δεν είμαι υποστηρικτής του κ. Πιλάβιου. Ο σκοπός του κ. Κούγια επετεύχθη για άνοδο. Σύμφωνα με το περιεχόμενο των δύο κασετών και βάσει αυτών που λέτε, είναι το ίδιο περιεχόμενο και στην τρίτη κασέτα. Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ότι ψάχνουν να βρουν εξιλαστήριο θύμα. Έχει γίνει συρραφή. Κατά 90% είναι η φωνή μου, αλλά έχει γίνει μοντάζ και συρραφή.

Αν έχω πει να παίξει 50-50 και όχι 52-48 και έχει γίνει μοντάζ και ακούγεται το να παίξει 52-48; Να παίξουν οι αυθεντικές κασέτες και όχι οι μονταρισμένες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θα την πάω την υπόθεση ώς το τέλος. Ο κ. Πατέρας όχι μόνο είναι υποκλοπέας, αλλά έχει κατασκευάσει το όλο θέμα. Θέλουν δεν θέλουν, θα κάτσουν στο δικαστήριο. Εσείς μπορεί να κληθείτε ως ύποπτος κ. Θωμαϊδη, γιατί αυτά που βγάζετε μόνο στο Χόλιγουντ γίνονται. Κλήθηκα σαν μάρτυρας, όπως και εσείς».

Νωρίτερα, στην εκπομπή είχε μιλήσει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, ο οποίος τόνισε: «Εγγράφως παρακάλεσα τον κ. Κούγια να προσκομίσει στοιχεία, αλλά δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής. Τα έχω ζητήσει και θα πάρω όλα τα αντίγραφα, μόλις ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved