Λήστεψαν τον Ρεχάγκελ!

Λήστεψαν τον Ρεχάγκελ!

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ότο  Ρεχάγκελ! Μάλιστα κλάπηκε αναμνηστικό του EURO 2004.

Την ώρα που ο Ότο Ρεχάγκελ βραβευόταν για την προσφορά του στην Εθνική Ελλάδας, στην Γερμανία η εφημερίδα «Bild» σε· κεντρικό θέμα στον δικτυακό της τόπο αποκάλυπτε τον Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη του!

Κατά την διάρκεια των γιορτινών ημερών άγνωστοι εισέβαλλαν στην κατοικία του 72χρονου Ρεχάγκελ και της συζύγου του, Μπεάτε, η οποία όπως ομολόγησε στην γερμανική εφημερίδα: «Δεν μας άφησαν τίποτα. Πήραν τα πάντα»

Η δυσάρεστη είδηση διέρρευσε μόλις την Τετάρτη το βράδυ και αφού πρώτα δημοσιογράφοι της «Bild» αναρωτήθηκαν γιατί η Μπεάτε Ρεχάγκελ εμφανίστηκε στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, το «Ball des Sports», όπου παρέστη το ζεύγος, χωρίς κοσμήματα.

Η ληστεία στην κατοικία των Ρεχάγκελ στο Έσσεν, όπου διαμένουν τα τελευταία 47 χρόνια, διεπράχθη το απόγευμα μιας από τις ημέρες των εορτών. Το ζεύγος Ρεχάγκελ άφησε την οικία του γύρω στις 6 και κατευθύνθηκαν με το αυτοκίνητο του για δείπνο σε εστιατόριο, από το οποίο αποχώρησαν έπειτα από σχεδόν δυο ώρες.

Χρονική διάρκεια αρκετή για να αντικρίσουν την κατοικία τους άδεια. Η αστυνομία στην έκθεση της ανέφερε ότι οι ληστές παρακολουθούσαν τις κινήσεις των Ρεχάγκελ και μόλις έφυγαν σκαρφάλωσαν στο δεύτερο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Προτίμησαν να μην σπάσουν το παράθυρο, κάνοντας μια τρύπα σε αυτό, κοντά στο χερούλι. Έτσι εισήλθαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην οποία την ώρα της ληστείας βρίσκονταν 6 οικογένειες στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Καμία εξ αυτών δεν αντιλήφθηκε τίποτα, οδηγώντας την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι οι ληστές, οι οποίοι επιπροσθέτως δεν άφησαν δακτυλικά αποτυπώματα, ήταν επαγγελματίες.

Το ρολόι του Euro 2004

Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος από το συμβάν γιατί απόλεσε αντικείμενα έντονης συναισθηματικής αξίας, όπως ένα ρολόι που είχε λάβει από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την κατάκτηση του Euro 2004.

Οι ληστές έκλεψαν και τα διαμάντια δυο καρατίων της Μπεάτε Ρεχάγκελ. «Τα είχα πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ένα δώρο του Ότο, το οποίο προφύλασσα με επιμέλεια» είπε στην «Bild».

Έπειτα από το συμβάν πάντως ο Ότο Ρεχάγκελ τοποθέτησε συναγερμό στην κατοικία του. «Θέλαμε να νιώθουμε ασφαλείς» ανέφερε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved