Το Onsports στην ΕΡΤ

Το Onsports στην ΕΡΤ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν συγκεντρωθεί ήδη έξω από την ΕΡΤ όπου ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη μετάδοση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (19/02), το Onsports είναι εκεί και σας ενημερώνει Live για τις εξελίξεις.

00:23 Τα πλάνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου των οργανωμένων έπαιξαν από την ΝΕΤ και η συγκέντρωση διαλύθηκε μετά από λίγα λεπτά.

00:14 Η συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού, σιγά-σιγά διαλύεται

23:57 Μια φωτοβολίδα έφυγε με κατεύθυνση το κτίριο της ΕΡΤ, ενώ την ίδια ώρα ξαναζεσταίνεται η ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα να ανάβουν από τον κόσμο.

23:56 Μια αντιπροσωπεία των οργανωμένων μίλησε στην κάμερα για τα αιτήματα που έχουν και δεσμεύτηκε να αποχωρήσει αν τα πλάνα παίξουν στον «αέρα».

23:55 Αν και η βροχή έκανε κάποιους να φύγουν, ο πυρήνας του κόσμου παραμένει αδιάσπαστος και μια κάμερα της ΕΡΤ τραβάει πλάνα με τον κόσμο να φωνάζει «ΠΑΟ θρησκεία θύρα 13, π…α ΕΡΤ μας φέρνεις αηδία».

23:45 Κάποιες κροτίδες έσκασαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν πληθύνει στο τελευταίο διάστημα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν «δε θα σχολάσετε ποτέ», απευθυνόμενοι προφανώς στους υπαλλήλους της ΕΡΤ…

23:41 Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού μπήκε και πάλι μέσα στο κτίριο, με τους υπόλοιπους απέξω να συνεχίζουν τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και της κρατικής τηλεόρασης.

23:26 Αρκετοί από τους οπαδούς που βρίσκονται κοντά στην είσοδο του κτιρίου της κρατικής τηλεόρασης, προσπάθησαν να μπουν μέσα με τις αστυνομικές δυνάμεις να μην το επιτρέπουν, σε ήπιο τόνο.

23:20 Παρά τη βροχή που πέφτει στην Αγία Παρασκευή, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι απτόητοι και συνεχίζουν να φωνάζουν συνθήματα. Αυτή τη φορά τα «πυρά» στρέφονται προς τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Τάσο Μητρόπουλο.

23:16 Ο Νίκος Μπίστης που εκπροσώπησε την ΕΡΤ, ανέβηκε και πάλι στο κτίριο μεταφέροντας τα αιτήματα των οργανωμένων.

23:13 «Αλλάξτε μυαλά εκεί στην κρατική, γιατί θα καταλήξετε στην εντατική», είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγεται αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της ΕΡΤ.

23:06 Ο κόσμος παραμένει έξω από την ΕΡΤ φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΕΡΤ, του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα ΜΑΤ να έχουν κλείσει την είσοδο του κτιρίου, επιτρέποντας μόνο στα πέντε άτομα της αντιπροσωπείας των οπαδών να μπουν στο περιβάλλοντα χώρο.

23:02 Ο κ. Μπίστης εκ μέρους της ΕΡΤ έχει κατέβει και συνομίλησε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που αποτελείται από πέντε άτομα. Τα αιτήματα είχαν να κάνουν με τις εξηγήσεις που ζητούν οι οπαδοί για το ότι δε προβλήθηκαν ριπλέι από την κάμερα που ήταν στην ευθεία στο ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη, για το γιατί δεν δείχθηκαν εικόνες από τα επεισόδια στη φισούνα, γιατί δε δόθηκε καθαρή εικόνα από την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τέλος, οι «πράσινοι» φίλαθλοι ζήτησαν να μην γίνει εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου με χρήματα του κόσμου για να συγκεντρωθεί ποσό για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, φήμη που υπάρχει τις τελευταίες μέρες.

22:47 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με εντολή της αστυνομίας έχουν καθίσει στο ρεύμα της καθόδου και φωνάζουν διαρκώς συνθήματα εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Κάτω η χούντα του Μαρινάκη» είναι ένα από τα πλέον ήπια…

22:43 Ο κόσμος έχει αυξηθεί στις 2.000 και το σύνθημα που ακούγεται τώρα είναι «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός γαμ… η ΕΡΤ1 και ο Ολυμπιακός».

22:39 Περίπου 100 άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο, την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνέχιζαν να φωνάζουν συνθήματα με το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός…» να έχει την τιμητική του.

22:34 Μια κροτίδα έσκασε σε παρακείμενο κατάστημα τραπέζης, με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι επί ποδός, ενώ ο αριθμός των φιλάθλων αυξάνεται συνεχώς και έχει φτάσει τους 1.500, την ώρα που έσκασε κι άλλη κροτίδα.

22:30 Η πρώτη κροτίδα έσκασε στο χώρο που έχουν συγκεντρωθεί οι οπαδοί των «πράσινων», ενώ δεν λείπουν οι επευφημίες και τα συνθήματα για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

22:14 Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μεσογείων γίνεται δύσκολα αυτή τη στιγμή, λόγω της συγκέντρωσης του κόσμου.

22:10 Ο αριθμός των συγκεντρωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, έχει αυξηθεί στους 1.000 αυτή τη στιγμή.

22:05 Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί φωνάζουν τον ύμνο του Παναθηναϊκού και ανάβουν πυρσούς.

22:03 Τα πρώτα συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη ακούγεται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

22:00 Στο χώρο υπάρχει αστυνομική δύναμη περίπου 100 ανδρών, ενώ έγινε «ντου» σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με το σύνθημα "αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφoι" να ακούγεται.

21:58 Τα πρώτα συνθήματα έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και είναι εις βάρος του «αιώνιου» αντιπάλου, Ολυμπιακού.

21:55 Περίπου 500 είναι αυτή τη στιγμή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο έξω από το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή, ενώ συνεχώς καταφθάνουν και άλλοι οπαδοί με μηχανάκια.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved