Του έγινε...εφιάλτης!

Του έγινε...εφιάλτης!

Τον… αέρα του Αστέρα Τρίπολης έχει πάρει ο Παναιτωλικός! Η ομάδα του Αγρινίου μετά από την νίκη (1-0) επί των Αρκάδων στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο ομάδων στο Καρπενήσι επικράτησε (πάλι με 1-0) και στο νέο φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής αυτή την φορά στην Τρίπολη ενώπιον 500 θεατών…

Ετσι και παρά το γεγονός ότι τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα ματς, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα πορευτεί έστω με ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ στο νέο μεταξύ τους παιχνίδι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος …

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι – πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια ενώπιον του κοινού τους – έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη χρόνο μέχρι να φτάσουν στο σημείο που φιλοδοξεί ο τεχνικός της ομάδας Οσκαρ Φερνάντεθ.

Οι γηπεδούχοι στηρίχθηκαν περισσότερο στις ατομικές εξάρσεις των Ναβάρο και Ροτζέριο, παρά στις ομαδικές προσπάθειες στην σωστή ανάπτυξη και την καλή κυκλοφορία της μπάλας…

Στην αντίπερα όχθη όλα τα… λεφτά για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας Μπαμπανιώτης, ο οποίος έγραψε το όνομά του στις φανέλες των παικτών του Αστέρα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του με θετικές αποκρούσεις.

Ο Ρότσα (με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στο 65΄ «υπέγραψε» την νίκη γοήτρου) και ο Μουμίν ήταν οι καλύτεροι παίκτες των φιλοξενούμενων.

Να σημειωθεί ότι ο Χαριστέας πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού αγωνιζόμενος στο β΄ημίχρονο, ενώ χρησιμοποιήθηκε στο α΄ημίχρονο ο υπό δοκιμή χαφ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Στο 11΄δημιουργήθηκε η πρώτη καλή φάση από πλευράς Παναιτωλικού, όταν μετά από κεφαλιά του Σεγιέ η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα και κατέληξε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (14΄) οι γηπεδούχοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ, με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ράγιος, που κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζενάμο.

Οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 16΄. Ο Αρσενίεβιτς από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 37΄ο Ματούσιακ με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζενάμο.

Στην επανάληψη ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά με γκολ στο 59΄, όταν κεφαλιά του Μπακασέτα μέσα από την μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ. Στο 61΄ η ομάδα του Αγρινίου λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε φάουλ ο Χαριστέας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ότι δεν κατάφερε ο Χαριστέας το πέτυχε ο Ρότσα στο 65΄. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα «συστημένη» στα δίχτυα του Γιακόμπο βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και «φλέρταραν» στη συνέχεια με το γκολ της ισοφάρισης. Στο 67΄ο Ροζέριο φάτσα με τον Μπαμπανιώτη έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ενώ στο 73΄σουτ του Ράγιος η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη… Στο 78΄σουτ του Τσουμάγκα έξω από την περιοχή απομάκρυνε ο Μπαμπανιώτης ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Ναβάρο εξουδετέρωσε και πάλι ο πορτιέρο του Παναιτωλικού.

Ούτε ο Ροτζέριο στο 84΄κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ενώ στο 85΄ο Μπακασέτας μόνος του στο ύψος του πέναλτι καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Παλαιολόγο να τον κόψει και να διώξει σε κόρνερ..

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γιακόμπο, Φορμίκα (74' Αργυρόπουλος), Τσαμπούρης (46' Ναβάρο), Κωστούλας (79' Πετρούσης), Κουρμπέλης, Κερ (46' Τσουμάγκας), Λαδάκης (79' Σκόνδρας), Ράγιος, Αρσενίεβιτς (46' Ροζέριο), Έγκον (46' Μπακασέτας), Ματούσιακ (56' Πιπίνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο (62' Μπαμπανιώτης), Γκόλιας (46' Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46' Ενζεγκουέλε), Κούσας, Μουμίν (46' Θεοδωρίδης), Καραμαλίκης (46' Χαριστέας), Κουτρουμάνος, Πασάς, Σεγιέ, Σιντιμπέ (46' Ρότσα), Δέντσας (46' Σιόντης).



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved