Κάστρο: «Τελειώνει αυτή την εβδομάδα»

Κάστρο: «Τελειώνει αυτή την εβδομάδα»

Η μεταγραφή του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί και ο Πορτογάλος μέσος τονίζει στο Onsports ότι αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει οριστικά το θέμα του.

Ο 23χρονος μέσος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο κανέναν άλλον αυτό το καλοκαίρι και ο άνθρωπος που στο πρόσωπό του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βλέπει το κατάλληλο εργαλείο για την μεσαία γραμμή της ομάδας του και για την πιστή εφαρμογή του 4-3-3 που θέλει ο 65χρονος προπονητής για το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει την κατάλληλη προεργασία έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν από τους «δράκους» τον Αντρέ Κάστρο, περί ου ο λόγος, τον οποίο ο Βίτορ Περέιρα έκανε σαφές ότι δεν τον υπολογίζει, αποκλείοντάς τον από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Πόρτο την φετινή σεζόν, για το σούπερ καπ της Πορτογαλίας απέναντι στην Βιτόρια Γκιμαράες.

Μιλώντας στο Onsports, ο Πορτογάλος χαφ επισήμανε ότι γνωρίζει τα πάντα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τόνισε πως κανείς από την Πόρτο δεν του είπε κάτι αναφορικά με το αν θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ της ομάδα, δεν μίλησε καθόλου για την Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία φαίνεται ότι θα πρέπει να τον ξεχάσει και επιβεβαίωσε ότι την εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεσή του!{textlink}

«Δεν μου έχει μιλήσει κανείς από την Πόρτο για το αν θα μείνω στην ομάδα», είπε αρχικά ο Αντρέ Κάστρο στο Onsports και στη συνέχεια αρνήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το σούπερ καπ της Πορτογαλίας. «Δε θα ήθελα να πω κάτι για αυτό. Είμαι πάντως πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική Πορτογαλίας», ήταν τα λόγια του 23χρονου μέσου.

Όσο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Κάστρο επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως όχι μόνο είναι υπαρκτό αλλά βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο, παρότι δε θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες και να αποκαλύψει την πορεία των διαπραγματεύσεων.

fercastro

«Ξέρω πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το τι γίνεται», σχολίασε ο Πορτογάλος άσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. «Γνωρίζω τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του», είπε ο Αντρέ Κάστρο που στη συνέχεια ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το αν είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ή αν υπάρχει νέα προσπάθεια της Σπόρτινγκ Χιχόν να τον αποκτήσει.

«Δεν μπορώ να μιλήσω αναφορικά με το τι γίνεται σε αυτή την υπόθεση, αφού ακόμα ανήκω στην Πόρτο και δεν επιτρέπεται να κάνουμε δηλώσεις. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το που θα συνεχίσω την καριέρα μου», δήλωσε ο Αντρέ Κάστρο.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved