«Διορία μέχρι 15/2 για Μπλάνκο»

«Διορία μέχρι 15/2 για Μπλάνκο»

Ο ατζέντης του Ίσμαελ Μπλάνκο έδωσε διορία μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στην ΑΕΚ να καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η συνεργασία του Αργεντινού φορ με του «κιτρινόμαυρους» λήγει τον Ιούνιο του 2011 και ήδη από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι. Ωστόσο ακόμη ούτε ο Δικέφαλος έχει καταθέσει την βελτιωμένη πρότασης ανανέωσης που αναμένονταν ούτε και ο παίκτης φαίνεται να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ωστόσο ο ατζέντης του «Ζορό», Χουάν Μπέρος, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay» επεσήμανε πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι διατεθειμένη να περιμένει πρόταση της ΑΕΚ μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια αν δεν υπάρξει κάποια κίνηση θα προχωρήσει σε επαφές με τις ομάδες που τον έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αρνητική απάντηση που έδωσε στην Εσκίσεριχσπορ.

«Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες. Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά» τόνισε αρχικά ο Μπέρος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί. Όταν ο πρόεδρος λέει στις 6 Δεκεμβρίου ότι θα στείλει σε μία εβδομάδα την πρόταση και 48 ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος εμφανίζεται προσφορά για την παραχώρησή του, χωρίς να έχω ειδοποιηθεί να του βρω πρόταση, τι να καταλάβω; Γιατί να μην υποθέσω ότι θέλει να τον πουλήσει και απευθύνθηκε σε άλλους μάνατζερ;».

Επίσης, αναφορικά με τη διορία που δίνει στην ΑΕΚ υπογράμμισε «Ο Ίσμαελ πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του. Απο σεβασμό στον κόσμο της ομάδας, που τον αγαπά και τον έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή και για να του ανταποδώσει την αγάπη αυτήν, έχει αποφασίσει να περιμένει την πρόταση της ΑΕΚ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Μετά θα αποδεχθούμε κάποια από τις προτάσεις που έχουμε ήδη. Το ότι δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ ακόμη και τώρα, που έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει, δείχνει ότι και αυτός θέλει να μείνει. Έχουμε ένα όριο που έχουμε θέσει εμείς και δεν γνωρίζει ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Και πώς να το γνωρίζει αφού δεν έχουν ξαναμιλήσει από τις 6 Δεκεμβρίου».



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved