Φωτάκης: «Σεβασμός στον κάθε αντίπαλο»

Φωτάκης: «Σεβασμός στον κάθε αντίπαλο»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Φωτάκης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την πρόκριση στους Ομίλους του Γιουρόπα, την κλήρωση και την Εθνική.

Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε στην εφημερίδα Sportday, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως στο «δικέφαλο» του Βορρά, σκέφτονται το παιχνίδι με την Καρπάτι.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, μίλησε αρχικά για την πρόκριση από την Βαλερένγκα, αναφέροντας: «Ο αρχικός στόχος ήταν να προκριθούμε. Αυτό μετράει σε αυτό το πρώιμο σημείο της σεζόν και λιγότερο οι εμφανίσεις. Τα καταφέραμε και με ένα μεγάλο σκορ. Υπάρχει μία ικανοποίηση στην ομάδα για την απόδοσή μας και στα δύο παιχνίδια. Μάλιστα, είναι εξίσου σημαντικό πως δεν δεχθήκαμε ούτε γκολ κόντρα σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Πλέον κοιτάμε μπροστά και τον αντίπαλο που μας περιμένει, ο οποίος κρύβει δυσκολίες».

Όσον αφορά στον επόμενο αντίπαλο, στην Καρπάτι, ο Γιώργος Φωτάκης είπε: «Η αλήθεια είναι πως γνωρίζουμε λίγα πράγματα για την συγκεκριμένη ομάδα. Όπως το γεγονός πως απέκλεισε πέρυσι τη Γαλατασαράι, στην ίδια φάση που θα παίξει με εμάς. Χρειάζεται σεβασμός απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχουμε αποδείξει, όμως, τα τελευταία χρόνια στο Γιουρόπα Λιγκ πως δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Προτεραιότητα στην Ευρώπη δίνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το ελληνικό πρωτάθλημα. «Το πρωτάθλημα αργεί ακόμα να ξεκινήσει. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε από τώρα τις πρώτες αγωνιστικές. Εξάλλου, όπως είπα, αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε έτοιμοι στις αναμετρήσεις με την ουκρανική ομάδα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας», δήλωσε ο μέσος του «δικεφάλου».

Όσον αφορά στην κλήση του στην Εθνική, τόνισε: «Δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα ότι σκόραρα. Τα γκολ δεν λένε κάτι. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και χωρίς να σκοράρω. Αυτό που σκέφτομαι είναι να είμαι χρήσιμος για την ομάδα κάθε φορά που με επιλέγει ο προπονητής. Όσο αφορά την Εθνική, πάντα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή να βλέπεις το όνομά σου στις κλήσεις του προπονητή. Το επόμενο βήμα είναι να τα δώσω όλα, ώστε να καθιερωθώ».

Ο Γιώργος Φωτάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις διοικητικές εξελίξεις, τονίζοντας: «Θα έλεγα πως δεν μας επηρεάζουν όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα νικήσουμε τον αντίπαλο. Τίποτε άλλο».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved