Το… παζλ της μεσαίας γραμμής

Το… παζλ της μεσαίας γραμμής

Η απόφαση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι ειλημμένη στον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι οι πέντε βασικοί υποψήφιοι να φορέσουν τα «ερυθρόλευκα» και τι ισχύει για τον καθένα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) λίγο πριν την έναρξη του φιλικού των Πειραιωτών με την Γουέστ Μπρόμιτς έλαβε χώρα το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπου πάρθηκε η απόφαση, οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν για την κάλυψη του κενού στην μεσαία γραμμή, κάτι που φάνηκε από τα φιλικά των Πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας καταφθάνουν καθημερινά φαξ με προτάσεις ποδοσφαιριστών και ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ήδη έχουν… προκριθεί μερικοί ποδοσφαιριστές ή για ακριβολογούμε στην τελική… κούρσα έχουν μπει τα ονόματα τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Φερνάντο Τισόνε

Ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος της Σαμπτόρια, έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς έχει πολλούς… θαυμαστές στην πλατεία Αλεξάνδρας. Μάλιστα, ο Εντουάρντο Μαθία έχει προχωρήσει σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την ιταλική ομάδα και εκφράζει τη σιγουριά πως ο 25χρονος άσος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο δανεισμός του παίκτη πρέπει να θεωρείται βέβαιος, αρκεί να πάρει το «πράσινο φως» από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να προχωρήσει τη συμφωνία.

Άντονι Ανάν

Ο Γκανέζος μέσος της Σάλκε δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία των Γερμανών και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής «στέγης». Μάλιστα, έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή της διοίκηση των Πειραιωτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόζενμποργκ είναι θετικός να… μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο επίσης 25χρονος άσος είχε απασχολήσει τους Πρωταθλητές Ελλάδας και το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο είχε καταλήξει στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Βάλτερ Γκαργκάνο

Πολλούς… θαυμαστές στα υψηλά κλιμάκια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει και ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Νάπολι. Ο διεθνής άσος, ο οποίος κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του, εμφανίζεται προ των πυλών της εξόδου από τους «παρτενοπέι» και στον Πειραιά εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει προμηθευτεί dvd και έχει ζητήσει μερικές μέρες προθεσμία, μέχρι να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σύμφωνα με Έλληνα ατζέντη, που πρότεινε τον 27χρονο άσο, οι απαιτήσεις του ανέρχονται στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η Νάπολι θέλει 700.000 για να δώσει το «ok». Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως το κόστος της μεταγραφής μπορεί να μειωθεί αισθητά.

Μαχαμαντού Ντιαρά

Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, ο άσος από το Μάλι έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται στο… ψάξιμο για τον επόμενο… σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην άσος του ΟΦΗ προτάθηκε από τον μάνατζέρ του, Φρεντερίκ Γκέρα, ωστόσο υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, κυρίως για την κατάσταση της υγείας του και κατά πόσο είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Τζόι Μπάρτον

Ο Άγγλος αμυντικός μέσος έρχεται… έσχατος στην λίστα. Ο 28χρονος άσος θεωρείται πολύ καλή λύση που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό, ωστόσο έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αυτό δεν είναι άλλο από τον χαρακτήρα του, μια και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αρκετά οξύθυμος και στην ΠΑΕ θεωρούν ότι ενδεχόμενη απόκτησή του ίσως χαλάσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved