«Όσο περνούσε η ώρα, χάναμε το ρυθμό μας»

«Όσο περνούσε η ώρα, χάναμε το ρυθμό μας»

Προβληματισμένος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Παρά τη διαφορά πήγαμε στα αποδυτήρια μόνο με ένα γκολ διαφορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κλειστεί πίσω. Μετά το δεύτερο δικό τους γκολ κλείστηκαν πιο πολύ και ήταν πιο δύσκολο για μας. Όσο περνούσε η ώρα χάναμε το ρυθμό μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ.

Για τη δοκιμή του Ριέρα στη δεξιά πλευρά και αν αυτό σημαίνει κάτι, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Είμαστε σε προετοιμασία και ο Μιραλάς έχει παίξει άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά. Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τόνισε: «Συνηθίζουμε πολύ να μιλάμε για μεταγραφές. Στο πρώτο μέρος, πλην του τερματοφύλακα, όλοι οι παίκτες ήταν από την περσινή ομάδα. Έτσι πρέπει να γίνεται, οι ομάδες να έχουν συνέχεια. Σαφώς όμως μπορεί και στο μέλλον να μας απασχολήσει κάποια μεταγραφή».

Σε υποθετική ερώτηση για το ποια είναι κατά τη γνώμη του η θέση που η ομάδα χρειάζεται μεταγραφή, δεν θέλησε να απαντήσει: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ποτέ για ποια θέση χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αν μιλήσω συγκεκριμένα, ο παίκτης που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση θα νιώσει άσχημα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχω άποψη. Αυτή είναι η ομάδα μας προς το παρόν και με αυτήν πρέπει να συνεχίσουμε. Αν έρθει κάποιος, καλώς, αν όχι, δεν πειράζει».{textlink}

Για το τι τον απασχόλησε περισσότερο, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με πολλές ευκαιρίες έβαλε δύο γκολ ή ότι δέχθηκε δύο γκολ από λίγες ευκαιρίες, είπε: «Μας απασχολούν και τα δύο. Το πρόβλημα για μένα είναι στην ταχύτητα. Νομίζω ότι είμαστε λίγο πιο αργοί για την εποχή. Στο πρώτο ημίχρονο παίζουμε πάντα πιο γρήγορα και κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved