Γόντικας: «Προχωράμε ενωμένοι με Φερέιρα» (video)

Γόντικας: «Προχωράμε ενωμένοι με Φερέιρα» (video)

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τα μέλη να δηλώνουν ότι οι «πράσινοι» συνεχίζουν ενωμένοι, ενώ τονίστηκε ότι η ομάδα δεν επηρεάζεται, παρά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Λίγο μετά τις 19:15 ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ. Η διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος, Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου, Λεωνίδα Πολέμη και Γιώργο Σπηλιωτόπουλο.

Ο Δημήτρης Γόντικας, εξερχόμενος από τα γραφεία της ομάδας, υποστήριξε πως όλα τα μέλη της νέας διοίκησης θα κάνουν ότι μπορούν για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του, ενώ τόνισε ότι η διοίκηση στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες.

«Έληξε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα. Εκλέχθηκε διοικούσα επιτροπή και εκτελεστική επιτροπή. Θα ήθελα να καλωσορίσω τα μέλη για τη συνεργασία που παρέχουν», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του «τριφυλλιού».

Και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να στηρίξει την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις μας. Όλοι οι άνθρωποι, ο καθένας από την σκοπιά του, θα βοηθήσουν. Στόχος είναι να δώσουμε ότι έχουμε για να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας. Θέλουμε να βλέπουμε να αποδίδει και να πετυχαίνει στόχους».

Τέλος, για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, ανέφερε: «Και εμείς οι ίδιοι πικραθήκαμε και στεναχωρηθήκαμε. Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον προπονητή μέχρι τέλους για να ανακάμψει. Και διοίκηση έχει στεναχωρηθεί και θα βοηθήσει για τους στόχους».

Κωνσταντίνου: «Θα γίνουν 1-2 μεταγραφές - Να μαζέψουμε τον κόσμο μας»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Βασίλης Κωνσταντίνου: «Στον Παναθηναϊκό ήμουν, απλά ήμουν σε άλλο πόστο. Σε αυτό το ΔΣ μου έκανε εντύπωση ότι υπάρχει αντίληψη ότι πρέπει να βάλουμε πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά το εγώ. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Πιστεύω ότι θα γίνουν ακόμη 1-2 μεταγραφές για να συμπληρώσει η ομάδα το ρόστερ. Θέλουμε συμπαράσταση από τον κόσμο για να φέρει τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

Το μόνο που αλλάζει με τον αποκλειστό από την Οντένσε είναι το οικονομικό, αφού θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια χρήματα. Θα κοιτάξουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα θα κάνει αυτό που πρέπει.

Με τον Σιμάο δεν υπάρχει κάτι, ο Μπουμσόνγκ μάλλον θα φύγει. Θα κάνουμε μεταγραφές, αν φύγουν. Πρόβλημα είναι πως θα μαζέψουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο. Στο επόμενο ΔΣ θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ότι είναι να γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού, θα γίνει».

Δηλώσεις έκαναν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ομάδας. Ο Λεωνίδας Πολέμης τόνισε: «Παίρνω τη θέση του πατέρα μου. Δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω στη διοικούσα επιτροπή και συνεχίζουμε μια προσπάθεια για να είμαστε κοντά στον κ. Γόντικα και την ομάδα για να βοηθήσουμε».

Ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος συμπλήρωσε: «Καλούμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει. Να σταθούμε δίπλα στην ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε: «Ήταν ένα καλό συμβούλιο σε πολύ καλό κλίμα, όλοι μαζί θα πάμε για μια νέα αρχή και όλα θα πάνε καλά». Απουσίαζαν από το Δ.Σ. οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά την πρώτη του συνεδρίαση, η οποία ολοκληρώθηκε προ ολίγου στην έδρα της ΠΑΕ.

Στη θέση του Προέδρου εξελέγη ο κ. Δημήτρης Γόντικας.

Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου.

Μέλη του Συμβουλίου θα είναι οι: Π. Γιαννακόπουλος, Θ. Γιαννακόπουλος, Π. Δάβαρης, Λ. Πολέμης, Τ. Βεκρής, Ι. Γεωργάνας, Α. Μήτσου, Μ. Πενθερουδάκης, Β. Σαμαράς, Γ. Σπηλιωτόπουλος, Σ. Λουμίδης, Σ. Τζήμας, Σ. Σωπήλης, Β. Κωνσταντίνου, Κ. Ελευθεράκης, Μ. Λομβάρδου – Ζούλα, Μ. Μαυροκουκουλάκης, Μ. Δομάζος.

Τη Διοικούσα Επιτροπή θα απαρτίζουν οι κκ. Γόντικας, Χατζηνικολάου, Πολέμης και Σπηλιωτόπουλος.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κκ. Γεωργάνας, Δάβαρης και Λουμίδης.

Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα.

Απουσίασαν από τη συνεδρίαση οι κκ. Γιαννακόπουλος Θ., Γιαννακόπουλος Π. και Μαυροκουκουλάκης.

Δι’ εξουσιοδοτήσεως ψήφισαν οι κκ. Βεκρής, Δάβαρης, Ελευθεράκης και Μήτσου».

Θυμηθείτε το Live του Διοικητικού Συμβουλίου από το Onsports

{coveritlive}ef72641abc{/coveritlive}

Γόντικας: «Προχωράμε ενωμένοι με Φερέιρα» (video)



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved