Κληρώνει για επιθετικό

Κληρώνει για επιθετικό

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σχετικά με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής που Κώστα Μήτρογλου (του είχε γίνει κρούση την περασμένη Τρίτη) που κατέληξε στον Ατρόμητο, ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση επιθετικού πριν το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως για τρεις περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Οι διοικούντες των «κίτρινων» βρίσκονται έτσι σε ανοικτή γραμμή τόσο με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, όσο και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, προσπαθώντας να έρθουν σε συμφωνία για τον δανεισμό του ενός ή την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή των άλλων δύο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει ή βρίσκονται σε προετοιμασία με τις ομάδες του, αφού ο Τσιώλης που δεν αποκλείεται να ζητήσει να δοκιμάσει κάποιον εξ’ αυτών ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του, έχει απαιτήσει η νέα μεταγραφή να μην βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση συγκριτικά με τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη.

Στην περίπτωση δε που δεν προχωρήσει τελικά καμία από τις τρεις περιπτώσεις, το πιθανότερο είναι οι «κίτρινοι» να μην πραγματοποιήσουν άλλη μεταγραφή, καλύπτοντας τα κενά που παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν από… μέσα. Εξάλλου, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, όπως κάθε άλλο παρά έχει κρύψει μέχρι τώρα, αναμένεται να δώσει αρκετές ευκαιρίες στα νέα φυντάνια της ομάδας (Κανούλας, Αγγελούδης και Τοπούζης), χωρίς να αποκλείεται ωστόσο ο Άρης να ασχοληθεί, ακόμα και τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα κριθεί όμως εξαιρετικά αξιόλογη.

Όσον αφορά τέλος στην απόκτηση αμυντικού, ο Τσιώλης δεν φαίνεται να έχει κατασταλάξει ακόμα, αφού ενώ θα ήθελε ακόμα έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή για την νευραλγική θέση στο κέντρο της άμυνας, οι ικανοποιητικές εμφανίσεις των νεαρών Μιχάλη Γιαννίτση και Δημήτρη Κοτσώνη μέχρι τώρα στα φιλικά, αλλά και η εξαιρετική παρουσία του Γρηγόρη Παπαζαχαρία που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε πέρυσι, ενισχύουν το σενάριο που θέλει τον Άρη να μην προχωρά σε απόκτηση άλλου στόπερ.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved