Γουνδουλάκης: «Στηρίξτε τον Πανιώνιο»

Γουνδουλάκης: «Στηρίξτε τον Πανιώνιο»

Τη στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου ζήτησε με δηλώσεις του ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ενόψει της δύσκολης σεζόν που ξεκινάει στη Νέα Σμύρνη.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης τόνισε πως δεν μπορεί να κρίνει τα όσα γίνονται στα διοικητικά, ωστόσο επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής προσπαθούν να κάνουν απερίσπαστοι και όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά τους.

Παράλληλα, ο αρχηγός του Πανιωνίου υποστήριξε ότι περιμένει τις περισσότερες ομάδες σε χειρότερη κατάσταση από την περσινή, ενώ αναφορικά με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Champions League υποστήριξε ότι ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενε.

«Δεν περίμενα να γίνει έτσι ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού, ήταν σίγουρα μεγάλη έκπληξη», είπε μεταξύ άλλων ο Φανούρης Γουνδουλάκης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στον Πανιώνιο.

«Είμαι οκτώ χρόνια στην ομάδα, πρώτη φορά έχουμε καθυστερήσει τόσο πολύ για πολλά θέματα. Είναι δύσκολη περίοδος για το σύλλογο, υπάρχουν προβλήματα γενικά στη χώρα όμως. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση σαν Πανιώνιος, εμείς οι παίκτες περιμένουμε τις κινήσεις που θα γίνουν και συνεχίζουμε τις προπονήσεις έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.

Όσο για τον τραυματισμό του Μάχο και την πιθανή απόκτηση του Στουρ Έλεγκαρντ, σχολίασε: «Σίγουρα ο Μάχο έκανε μια καλή χρονιά πέρσι και είναι απώλεια ο τραυματισμός του. Ελπίζουμε, πάνω από όλα για την υγεία του παιδιού, να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά. Στην ομάδα υπάρχει ο Παναγόπουλος, ήρθε ο Σιδεράκης και θα έρθει λογικά και ένας ακόμα παίκτης έτσι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Σε ερώτηση για το ρόστερ του Πανιωνίου και αν είναι «γεμάτο», απάντησε: «Το ρόστερ δεν είναι γεμάτο, το ξέρουμε όλοι αυτό. σίγουρα θέλουμε κάποιους παίκτες. Το τι παίκτες θα είναι αυτοί, είναι στη γνώση του προπονητή και της διοίκησης. Υπάρχουν κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων, όμως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δε θα μπορούν άμεσα να βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο, να υπάρχει ανταγωνισμός και να βελτιωθούμε και εμείς».

Για την ευκαιρία που έχουν τα νέα παιδιά, υπογράμμισε: «Παίκτες χρειαζόμαστε, αλλά οι πιτσιρικάδες πρέπει να δουλέψουν για να βοηθήσουν. Η συγκυρία είναι τέτοια που τα παιδιά αυτά δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Λέμε ότι τα ταλέντα δεν παίρνουν ευκαιρίες, τώρα όμως τους παρουσιάζεται και πρέπει να δουλέψουν».

Αναφορικά με το αν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τόνισε: «Πήγαμε 15 μέρες στην Αυστρία, πρέπει να γίνουν και προσθήκες στην ομάδα, δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε για το πώς θα παίζουμε. Δουλεύουμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όλα τα παιδιά κάνουμε ότι μπορούμε στις προπονήσεις».

Για το πώς περιμένει τις υπόλοιπες ομάδες, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα είναι χειρότερες από πέρσι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εμείς στον Πανιώνιο δουλεύουμε, υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι αρμοδιότητά μου να τα πω, εμείς σαν παίκτες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τέλος, για τα διοικητικά του Πανιωνίου και τον κόσμο της ομάδας, σχολίασε: «Πιστεύω κι εύχομαι ότι από τις συζητήσεις που γίνονται να βγει κάτι καλό για την ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και αυτοί που αγαπάνε φαίνονται στα δύσκολα. Τώρα πρέπει να είναι κοντά μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved